изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:37 EEST
Румен Петков пред „БЛИЦ” за ареста на Алексей Петров: „Не коментирам”    
Новини
  „Не мога да коментирам, не съм запознат с операцията, болен съм и съм в къщи”, това каза пред „БЛИЦ” бившият министър на вътрешните работи Румен Петков. Преди две години именно той осветли Петров като агент на ДАНС. Тогава министърът бе обвинен за връзки с престъпния свят, защото се е срещал с прословутите братя Галеви от Дупница.Срещата бе в комплекса „Спартак”, където са офисите на Алексей Петров.


Петков отхвърли обвиненията като каза, че срещата била организирана от агент на ДАНС и целяла да се предотврати ескалиране на престъпността. Така той осветли Алексей Петров като тайно ченге, за което бе осъден на глоба.

От думите на Румен Петков стана ясно, че Алексей Петров осем години е бил служител на Националната служба “Сигурност”, станала после част от ДАНС. 

Зам.-шефът на вътрешната комисия в парламента Красимир Ципов от ГЕРБ също отказа коментар на полицейската акция и обеща повече информация по-късно през деня. 

Главният прокурор Борис Велчев също отказа коментар на операция„Октопод”. Добре е нещата да се коментират тогава, когато им дойде времето, като приключи операцията, ще има официално съобщение, заяви той.

Попитан, кои са пипалата на октопода, главният прокурор отвърна: За една част от тях знаете, но вие също така разбирате, че това са разследвания на няколко дни. Велчев призова да се изчака за повече подробности. /БЛИЦ

"ОКТОПОД" - ВСИЧКО ЗА НОВАТА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА, ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА "НАГЛИТЕ"

"НАГЛИЯТ" ПОЛИЦАЙ - СВЪРЗАН С БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИТЕ ОТ ДОБРИЧ?

 


Сходни връзки

Румен Петков пред „БЛИЦ” за ареста на Алексей Петров: „Не коментирам” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.55 секунди