изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:46 EEST
БСП: А заменките на Борисов?    
Политика
Ако се твърди, че замените са нещо незаконно, трябва бързо да се разгледат и замените, правени от Столична община години наред, заяви пред журналисти в парламента депутатът от левицата Антон Кутев.


Главният прокурор обяви, че заменките на горите могат да се отменят и Министерството на земеделието и храните трябва да направи такива искове, така че БСП иска кметът на София Йорданка Фандъкова да заведе искове за отмяна на всички заменки, направени от името на Бойко Борисов, Росен Желязков, Данаил Кирилов и други хора, пряко свързани с ГЕРБ, каза Кутев.

Той раздаде на журналистите копия от решения на Столичния общински съвет за замени, направени от Бойко Борисов като кмет на София, сегашния областен управител Данаил Кирилов и бившия секретар на общината Росен Желязков, който сега е главен секретар на МС.

В този процес най-въвлечени бяха и хората, които най-много скачат сега срещу замените - СДС, коментира депутатът от левицата. Според него в историята на Столична община има сесия, в която представители на СДС са направили 200 замени само за един ден.

Когато се говори за това дали се променя статутът на земята, може да се посочи като пример земята под "София ленд", коментира Кутев. Няма нито един рецидив, свързан със замените, който да не се е случвал и в Столична община в големи размери и в който Бойко Борисов, Росен Желязков и други хора да не са участвали пряко, заяви той. dir.bg
 


Сходни връзки

БСП: А заменките на Борисов? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди