изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:35 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - В добра кондиция и благоразположение към околните сте, което ще ви направи и по-енергични. Приятелското ви отношение и поведение ще създаде усещането за спокойствие покрай вас.

ТЕЛЕЦ - Проявете доверието си в партньора, като заедно обмисляте бъдещите си действия. Близостта ще ви направи по-сговорчиви и засили усещането ви за единство, допълвайки се във всичко.

БЛИЗНАЦИ - Възползвайте се от енергията, с която е наситен деня и направете нещо значимо. Покажете доброто си отношение към новостите. Ще бъдете в състояние да промените и живота на други хора.

РАК - С интерес ще се отнесете към задача, чиито финансов еквивалент ви прави по - напористи в изпълнението й. Откритостта в поведението ви прави възможно постигането и на други ангажименти.

ЛЪВ - Внесете ред в мислите си и подредете по важност приоритетите си. Денят е подходящ и за нови начинания, сред които на първо място ще са онези, които ви подсказва сърцето.

ДЕВА - Занимания и цели, които ви поставят в услуга на другите не са по вашия вкус. Ще се съобразите със себе си и на това ще подчините времето си днес. Близките ви ще поемат грижите по дома.


ВЕЗНИ - Ще преодолеете вътрешните си затруднения и с добри думи ще насърчите някого в реализацията на идеята му. Някой също ще ви предложи подкрепата си в решаване на ваш проблем.

СКОРПИОН - Ще се почувствате отлично, ако покажете уважението и подкрепата си към своя партньор и заедно планирате утрешния ден. Това ще заздрави връзката ви и направи щастливи не само вас.

СТРЕЛЕЦ - Покажете се като организатори и доведете до край делата си. С прагматичен подход ще ви бъде по-лесно, без да робувате на несъвършенствата си. Приходите ще са според очакванията ви.

КОЗИРОГ - Променените условия и нови изисквания в работата ще ви създадат известно напрежение, но не за дълго. Прагматично ще набележите конкретни стъпки за справяне с трудностите.

ВОДОЛЕЙ - Ако за нещо се чувствате притеснени, го споделете. С общи усилия ще намерите по-бързо решение на проблема. Настроението ви ще се подобри и ще погледнете от по-друг ъгъл на случващото се.

РИБИ - С повече търпение в отношенията ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си. Споделете ги с близките си, може би има още какво да се направи, но заедно, за да ускорите резултатите.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ
 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди