изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:07 EEST
Арестуваният в „Октопод” Марчело правел политически инженеринг с братя Диневи    
Новини Марчело Джотолов, посочен от полицаите като лейтенант в наказателната бригада на Алексей Петров-Трактора, играе възлова роля в управлението на Несебър. Това твърди бургаският в. „Десант” от семейството на СКАТ.

Джотолов ръководел предизборния щаб на настоящия кмет Николай Димитров и организирал цялостната му кампания по време на двата тура през есента на 2007 г. Николай Димитров се подкрепя безрезервно от партия МОРЕ на братята Динко и Йордан Диневи – милионерите от Св. Влас, твърди седмичникът.

След акцията в София, в редакцията се обадиха хора от Несебър, за да припомнят делата на Джотолов на тяхна територия, пише „Десант”. Той се появил през юни 2007 г. с черен джип Тойота Ланд круизер. Представен бил пред местния елит на събиране при братята Динко и Йордан Диневи като човек, който ще води кампанията на независимия кандидат за кмет Николай Димитров.

"И действително този тъмен на вид мъж, с огромно самочувствие и вид на дребен тарикат, се настани с офиса на Димитров на ул. “Хан Крум" 11", разказват хора от политическите среди. Димитров го водел навсякъде със себе си и го представял за най-важния фактор в бъдещата му кампания за кмет. При старта на изборите същият офис беше преустроен в предизборен щаб, който беше оглавен от същия Джотолов. Той осъществяваше и контактите с медиите, представяйки се за съветник, организатор, пиар и касиер, от когото зависят сумите, плащани за отразяване на кампанията.

От конкурентните партии припомниха, че същият Джотолов обикалял с джипа селата Оризаре, Гильовца и Тънково. Говори се за поголовно раздаване на пари. От същите села на двудневни екскурзии са били изпращани пенсионери, финансирани от Джотолов. Той е твърдял, че лично платил всичките билбордове на кандидата, с които беше заринат пътят Бургас-Слънчев бряг.

Според фирмените регистри Марчело Джотолов има фирми с адвокат Лъчезар Таков, пред чиято кантора бе застрелян Боби Цанков, пише вестникът. В общата им фирма "Ин-80" дялове има и "Лев корпорация", която се занимава с консултации и анализи за сигурността и безопасността на физически и юридически лица.
Марчело Джотолов и Лъчезар Таков са заедно в Сдружението на бившите барети.

"Лев корпорация" притежава третата по големина у нас застрахователна компания "Лев инс", както и "Спартак Секюрити", "Плевен Холдинг" и още 8 сериозни фирми, между които е кетеринговатата компания "ЛКС". Тя доскоро хранеше елита, когато летеше с правителствения авиоотряд. Джотолов пък е съсобственик в една от най-големите таксиметрови фирми в София, пише още "Десант".

http://blitz.bg

"ОКТОПОД" - ВСИЧКО ЗА НОВАТА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА, ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА "НАГЛИТЕ"

 


Сходни връзки

Арестуваният в „Октопод” Марчело правел политически инженеринг с братя Диневи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди