изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:18 EET
„Биг брадър” пак иска да гледа гърдите на участничките. Пловдивски лесбийки сигурни    
Новини „Биг брадър” кара участничките да си показват гърдите! В стремежа си провокацията да бъде възможно най-голяма, комисията, оценяваща кандидатите в София, стигна до небивали крайности, подбуждайки млади момичета да си събличат блузките с израза: "Покажете си гърдите". Чакащите пред зала 4 на НДК, където се провеждаше препитването, мълчаха зловещо.

 

виж в пълен размер
Иванина от предишното издание беше избрана заради бюста.

Оказа се, че им е забранено на разговарят помежду си. Беше пълно с негри и виетнамци, желаещи да се включат в шоуто. 62-годишен тираджия и 29-годишната му съпруга заедно със своето пеленаче са сред първите мераклии, хванали окото на продуцентите на „Биг брадър фемили”. Сред ексцентричните двойки първото място със сигурност пък заемат тройката – жената и нейните двама мъже, които уверили, че спят в едно легло. Жената имала влечение само към единия от двамата мъже и прави секс само с него, но в момента била бременна от трети. Въпреки тройния ефект те били дисквалифицирани.Засега като хит в шоуто се очертава атрактивна пловдивска лесбодвойка.

виж в пълен размер

Двете девойки имат брак в чужбина и бяха сред първите хомосексуалисти, изявили желание за доброволно публично следене 24-часа в денонощието. Разбира се, имало и такива, които подписали брак само и само, за да влязат в шоуто.
Българка и циганин успяха да разчувстват с историята си, която почти наподобява сапунен сериал. Родителите и роднините на момчето смятали, че девойката не е от сой и съответно не е достойна за него, въпреки че традиционното схващане е с разменени роли – по-честа практика е именно ромите да бъдат отхвърляни.
 


Сватба и фалшиви свидетелства изненадаха „Биг брадър” в Бургас

Image

Сватба изненада екипа на "Биг брадър фемили" още през първия ден от кастингите за петия сезон на шоуто. Младоженци и гостите им извиха хоро пред хотел "Аква", където беше отсяването, в опит да впечатлят журито и да се наредят сред участниците. Пак от желание да станат част от риалити изживяването, двойка от Велико Търново стигна дотам, дори да фалшифицира свидетелство за граждански брак, което е условие за допускане до кастинга. „Фотошопът прави всичко, а правилата са за това, за да се нарушават”, оправдали се те.

Миналогодишни брадъри отново опитаха късмета си.

Не липсвал мерак и от страна на вече „остарелите” брадъри. Късмета си първи решили да опитат победителките в миналия сезон - тризначките Вяра, Надежда и Любов. Трите еднакви блондинки били убедени, че пак могат да спечелят. Във Велико Търново се пробвал и Митьо Пищова, както и Недялко от втория сезон на риалити шоуто.

Бунт срещу „Биг брадър” от Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД)
Яростен отпор срещу подготвяното риалити „Биг брадър фемили” се надигна откъм Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД). Социалните служители са категорични, че форматът е изключително опасен за детската психика. Агенцията дори се закани отблизо да следи за спазването на всички закони и нормативни уредби. Предупреждението за продуцентите и телевизията било децата да не се превръщат в рекламен материал и да не се манипулират техните действия и реакции в опит да се доберат до по-висок рейтинг. Подобни възражения имаше и при предишни издания на риалити шоуто. Особено скандализирани бяха социалните служители, когато „Мис България 1999” Виолета Здравкова влезе в къщата със своята дъщеричка Даная. Манекенката често нехаеше за действията на отрочето си и момиченцето за малко не се удави в басейна на двора. Детето беше спасено в последния момент от Дичо, а безотговорното отношение на майката изправи на нокти държавната агенция. В "Биг брадър 3" пък бременната в 9-ия месец фризьорка Светлана роди момиченце, което кръсти Амбър. То проплака в "Шейново", но веднага след изписването го откараха в къщата заедно с майка му.


Ексцентричният Какалов поканен в Къщата

Георги Какалов може да стане вторият футболист след Саша Антунович, който ще се изявява в един от вариантите на "Биг Брадър фемили". Ексцентричният футболист и половинката му Виолета са взети на мушка от скаутите на Големия брат. Двамата имат законен брак и петгодишен син, с което спазват изцяло условията за достъп до Къщата. Продуцентите на риалити шоуто са разбрали, че пловдивският футболист е непредвидим, както и един от най-големите кибритлии в родния футбол, и това допълнително е изострило апетита им да го привлекат.
Image
Image

Чудаци от цяла България бяха готови да подпишат какъвто и да е договор в името на шоуто и най-вече на парите. Сред уникатите изпъкват богаташи с яхти, гробар, който се явил пред комисията, обут в гумени ботуши с полепнала по тях кал, както и известният в близкото минало Хисарския поп изпълнител. Той успял да изправи журито на крака за нула време и да го накара да играе по неговите правила. Музикантът иска да влезе в Къщата и да постави рекорд на „Гинес”. Също така се появили свещеник с четири деца, който обича да кара сърф и хомосексуални двойки, сключили брак в Холандия.
Image
Идеалната участничка. Ако живее и спи с петима

Въпреки сковаващия студ стотици двойки от цяла Южна България се пробваха за „Биг брадър фемили”. Боклукчия коцкар пък призна, че не обича законната си жена и е готов да й изневери, а двойка младежи от Карлово шашнаха журито с ниското си телесно тегло. Един от миналите кастинга пък заявил, че притежава богатство от 15 милиона, а друг – 200 000 лв. месечен доход. Изобщо странни птици в изобилие - дори извънземни, мафиотски босове, които искат да се скрият в къщата на „Биг Брадър”, за да не паднат жертва на гангстерската война.
Image
виж в пълен размер


Бизнесмен с три хотела на Слънчев бряг и баровец с четири яхти попаднаха в разширения кръг от 200 финалисти,

които ще се борят да останат в къщата. Там ще има 15-20 души.

"Аз съм прабългарин от племето Шукай, със сигурност ще ме одобрят", обясни мъж на средна възраст. Няколко души се опитаха да уличат комисията в корупция. Те раздаваха вкусна баница с масълце и тутманици, за да подкупят гладното жури преди обяд. Други носеха кошници и пликове с дини и сливи. Корупционната схема обаче не мина. "Разплаках се, толкова се вълнувах. Замествал съм Калоянчев в един филм, не че съм актьор, но имам бразилски корен и съм идеален за Къщата",обяви 50-годишен столичанин. Той обаче също не успя да заплени журито, което през това време се бореше с учителка-садистка и шофьора на украински бизнесмен.

Междувременно актьорът Китодар Тодоров, който си партнира с Ники Урумов в рекламния клип на „Биг брадър фемили” призна пред „168 часа”, че въпреки че е абсолютно подходящ за предаването, защото има жена, малко дете и е голям купонджия, никога не би участвал в подобно шоу. „Не ми харесва мисълта, че някой ще ме следи 24 часа в денонощието”, споделя Китодар.
В личния си живот Тодоров е щастливо женен за служителка на МВР. И макар че съпругата му хич не харесвала прословутата реклама на „Биг брадър фемили”, двамата имали устна уговорка да не си говорят за работа.
Китодар всъщност бил комбинация от три имена – Кирил Тодоров Арнаудов, така се казва и баща му. На 18-годишна възраст взел решение и се кръстил Филип, но и до днес и в паспорта, и сред приятелите му, стояло гордо името Китодар. „Не харесвам театъра, шокиращо е, но е истина. Това е много тежко изкуство, то убива. Ако прекараш само няколко дни в театъра, свършено е с теб, изчерпан си”, твърди актьорът. http://vip-bg.info

ПО-ИЗВЕСТНИТЕ БЮСТОВЕ В СВЕТА

Нова ТВ и Про.БГ се борят за най-извратените семейства в България

Семейства от гейове и лесбийки атакуват “Биг брадър фемили”

Водещата Венета Райкова получила заплаха за живота на Боби Цанков от участник в шоуто „Биг Брадър”

Тупарев: В семейния “Биг брадър” ще има стая за секс

Лиляна от Биг Брадър пак се съблича, този път за календар

Предлагат пари за групов секс на тризначките

 


Сходни връзки

„Биг брадър” пак иска да гледа гърдите на участничките. Пловдивски лесбийки сигурни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди