изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:11 EEST
”Октопод” и в митниците    
Новини Има договор между агенция "Митници" и застрахователна компания "Лев Инс", но дори нямам спомен от коя дата е този договор.

Това заяви директорът на Агенция "Митници" ген. Ваньо Танов по БНР, цитиран от БГНЕС. По думите му договорът е за ремонт на някакви автомобили.

"Лев Инс", свързана с Алексей Петров и с други от задържаните при операция "Октопод", е разследвана и от Националната агенция по приходите.

"Поемам ангажимента това да се провери веднага, както и да се разкрие кои служители на митниците са били съмнително близки с Алексей Петров", каза още Танов.

Той допълни, че е учуден от поведението на бившия министър Румен Петков по операция "Октопод". "Така и не стана ясно с какво е била полезна срещата му с братя Галеви, след която се разбра, че е осветен агента Алексей Петров", посочи Танов. Според него за всички е ясно, че по времето, когато директор на ДАНС е бил Петко Сертов всъщност службата е ръководена от Алексей Петров като негов съветник. Петров е бил осветен, за да може да бъде легитимиран в службите, убеден е ген. Танов.

Папките, които са открити в офисите на Алексей Петров показват едва ли не за паралелно МВР. Информацията в тях е префасонирана, копирана и дано не съм лош пророк, че различни справки ще се размахват и ще се дискредитират хора, подчерта Ваньо Танов. Генералът се съмнява, че тези документи може да дискредитират по някакъв начин премиера Бойко Борисов.

dir.bg

"ОКТОПОД" - ВСИЧКО ЗА НОВАТА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА, ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА "НАГЛИТЕ"

 


Сходни връзки

”Октопод” и в митниците | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди