изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:56 EEST
Малкия Маргин заплашил защитения свидетел    
Новини
Николай Маринов – Малкия Маргин, който е в неизвестност след убийството на скандалния радиоводещ Боби Цанков, се е обадил по телефона на защитения свидетел Иво Илчев и го е заплашил.


Това съобщи БНТ, като се позова на източници от прокуратурата.

Вчера защитеният свидетел трябваше да даде ключови показания по делото срещу Маргините и още четирима за подготовката на три убийства. Пред съда обаче Иво Илчев не потвърди нито дума от това, което очакваше прокуратурата.
"Не познавам никого от подсъдимите и не съм се срещал с никого от тях", каза Илчев и ядоса наблюдаващите прокурори по делото Николай Кокинов и Роман Василев.

Всъщност Николай Маринов-Малкия Маргин се е обадил на защитения свидетел и му казал да внимава какво прави. Номерът бил австрийски. Тепърва разследващите ще установяват откъде е повикването и дали гласът е на Маринов, съобщи БНТ. Официално от прокуратурата отказаха подробности.

"Нека да не го коментираме, излиза голословно, така се оправдаваме все едно че ... защо ви подведе този свидетел – току що го разпитахме пак, каза, че е притеснен ... как така се притеснява нали е защитен – и аз това зададох като въпрос", заяви Николай Кокинов.

Иво Илчев, който влезе в съдебната зала с маска, беше анонсиран като добре запознат с престъпната организация на Маргините. Това той охотно разказал на разпит в прокуратурата. Въпреки маската и паравана, от който го виждаше само съдът, Илчев не посмя да говори - каза, че не знае нищо и даже, че не е разпитван.
Сега ще му търсят отговорност за лъжесвидетелстване.

Иво Илчев е основен свидетел срещу Красимир Маринов - Големия Маргин по делото за убийството на Боби Цанков и затова е защитен.
dir.bg

ОЩЕ ЗА МАРГИНИТЕ

 


Сходни връзки

Малкия Маргин заплашил защитения свидетел | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди