изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:51 EEST
НОВИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОКУПКА НА МЛЕЧНИ КВОТИ    
НовиниДо 15 февруари във всички Областни дирекции на ДФ „Земеделие” – Разплащателна агенция се приемат отново заявления за закупуване на млечни квоти, съобщиха от пресцентъра на земеделското министерство.

Вторият прием на документи бе отворен, тъй като някои от одобрените да закупят квоти млекопроизводителите не преведоха дължимите от тях суми на Разплащателната агенция в определения срок до 29 януари. Така към момента има свободни за закупуване 1 719 951 кг млечна квота за доставки и 243 481 кг квота за директни продажби. Още в края на миналата година Фонд „Земеделие” изпрати уведомителни писма до всички 131 одобрени да закупят квота производители. В срок до един месец от датата на изходящия номер в писмото, те трябваше да се издължат на институцията. В уведомителното писмо бе посочена банковата сметка на ДФ „Земеделие”, по която трябва да се извърши превода. До момента закупилите квоти са 102. В случай, че по някоя от одобрените заявки за закупуване не се извърши превод на дължимата сума, свободните количества се публикуват на интернет страницата на ДФ "Земеделие", с определен минимален срок за подаване на заявление за закупуване. От агроведомството напомнят още, че на всички одобрени за продажба на квота производители ще бъде извършена проверка на място, веднага след извършване на превода на сумите и след издаване на удостоверенията за продадените количества.
 


Сходни връзки

НОВИ ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПОКУПКА НА МЛЕЧНИ КВОТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди