изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:27 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Изненадайте любимите хора приятно и днес заедно се насладете на вълнуващите моменти. Амбициозните професионални планове ще ви осигурят упорита работа за следващите дни.

ТЕЛЕЦ - Вниманието на мнозина от вас ще е привлечено от нови интересни занимания – професионални или лични. Въпросите, които ви затрудняват оставете да решите през следващите дни.

БЛИЗНАЦИ - Мнозина от вас ще посветят доста време на дома и близките си. Ремонтни дейности също може да ви карат да останете вкъщи, но е вероятно и да пътувате спешно по служебни дела.

РАК - Съдбата се грижи за вас и е възможно да останете изненадани от делово предложение, което получавате. Занимаващите се с духовни практики ще получат потвърждение на прогнози.

ЛЪВ - Финансовото ви положение постепенно се стабилизира, не бива да се тревожите излишно. Трудности, породени от високите цели, които сте си поставили, ще бъдат преодолени скоро.

ДЕВА - В състояние сте да поемете твърде много ангажименти, вярвайки във възможностите си. Ще се справите без да се претоварвате излишно. За тази цел, включете и хората около себе си.

ВЕЗНИ - Денят за някои е предназначен единствено за радостни вълнения. Други от вас ще превърнат ново запознанство в перспективна връзка. Ако вече имате такава се старайте да я запазите.

СКОРПИОН - Ще търсите компанията на приятели, с които да споделите тревогите и вълненията си от последните дни. Денят е подходящ за пълна почивка и разтоварване от напрежението.

СТРЕЛЕЦ - Точно днес не пренебрегвайте и състоянието на физическата си форма. Нещата, които планирате за себе си, ги направете приоритетни и следвайте първоначалните си планове.

КОЗИРОГ - Участвайте в събитията ставащи около вас, не бъдете само странични наблюдатели. Близките ще ви създадат подходяща атмосфера, в която да си починете и разтоварите от стреса.

ВОДОЛЕЙ - Не пропускайте добрата възможност, която може да ви осигури финансова стабилност и спокойствие. Точно това е момента да вземете важни решения и да обезпечите живота си за дълго.

РИБИ - Запазете притесненията само за себе си и не безпокойте с тях най-близките си хора. Създайте добра атмосфера около себе си, така, че на всички да им бъде приятно да общуват с вас.


ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди