изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:41 EEST
Тикнаха в затвора бивш вицепремиер заради секс услуги    
По светаБившият полски вицепремиер Анджей Лепер ще лежи в затвора 2 години и 3 месеца, след като бе признат за виновен по обвинение, че е получавал секс услуги от жените в неговата партия "Самоотбрана", предаде ДПА.

В същото време и друг член на партията Станислав Лижвински също получи присъда, но той ще остане зад решетките за 5 години, след като е изнасилвал националистката аграрна партия "Самоотбрана", добила популярност благодарение на шумните си протести.

До съдебен процес срещу Лепер и Лижвински се стигна след направени разкрития от страна на Анета Кравчик, която още през 2006 година си призна, че за да бъде вкарана в партията е била принудена да задоволи сексуално и двамата. В последствие жената продължила да изпълнява тези задължения до 2006 година, за да може да запази позицията си, след като била безработна с две деца. 

Самият Лепер, който бе вицепремиер и министър на земеделието в Полша за периода 2006 - 2007 година, отхвърли всички обвинения, като ги определи като измислици и обяви, че ще обжалва присъдата. Той бе отстранен от правителството заради подозрения в корупция. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Тикнаха в затвора бивш вицепремиер заради секс услуги | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди