изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:03 EEST
СНЕГОТОПЕНЕТО НАВОДНИ МАЗИ В ДОБРИЧКО    
НовиниТопящите се снегове в Добричко наводниха мази в каварненските села Камен бряг и Селце, съобщи за НДТ началникът на пожарната в морския град комисар Лефтеров.

В петък сутринта служители на пожарната отводняваха пет избени помещения на къщи в Камен бряг, като сигнал за наводнено мазе е постъпил и от село Селце, каза още той. Топенето на снега струпа огромни ледени парчета и на моста по пътя за село Богдан, като за целта бе изпратена техника, която да ги разбие, защото водата заливаше пътя, съобщи кметът на община Добричка Петко Петков. След обилния дъжд на 7 август миналата година, когато се наводниха фирми от индустриалната зона на Добрич, както и Второ ДКЦ, въпреки топенето не възникна опасност от ново заливане в тези части на града, каза директорът на Гражданска защита - Добрич, Живко Гочев. "Бяха направени прочиствания на канализацията от страната на общината и водите се оттичат нормално. Въпреки това, непрекъснато се следят участъците, където може да възникне проблем" - добави Гочев.
 


Сходни връзки

СНЕГОТОПЕНЕТО НАВОДНИ МАЗИ В ДОБРИЧКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди