изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:27 EEST
Б Ю Л Е Т И Н ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД на МВР ДОБРИЧ    
НовиниПрез изминалите три денонощия на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани девет  криминални престъпления.

-На 12 февруари г.г. в РУ на МВР Албена е получено съобщение, затова че неизвестен извършител е проникнал във вила в с.Кранево и е извършил кражба на телевизор, радиокасетофон, фотоапарат и различни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.
-На 13 февруари т.г. неизвестен извършител е проникнал в складово помещение на снек бар в гр.Добрич и е извършил кражба на компютър, мобилен телефон, бутилка с алкохол и пари. По случая се води досъдебно производство.
-На 13 февруари 2010 г., около 16.15 часа в Първо РУ на МВР Добрич е получено съобщение от гражданин, затова че е видял в дома си лице от мъжки пол, което е извършвало блудствени действия с 85 годишна жена. Гражданинът се е опитал да задържи лицето, но не успял и се обадил незабавно в полицията. След проведените незабавни оперативно-издирвателни действия, служителите на полицейското управление са задържали 39 годишния Е.М.  от гр.Добрич. Лицето е задържано за срок от 24 часа, а по случая се води досъдебно производство.
   
     През трите денонощия са регистрирани три пътно-транспортно произшествия с двама ранени граждани и шест с материални щети.
    -На 11 февруари 2010 г., около 22.30 часа в с.Коритен, общ. Крушари, водачът на л.а. "Пежо" е загубил контрол над автомобила и се е блъснал в паркиран вдясно на пътното платно спрян автомобил. След допуснатото пътно-транспортно произшествие, същият е напуснал местопроизшествието и се е укрил. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия служителите от Второ РУ на МВР Добрич са установили водача- 31 годишния Д.И. от  с.Северняк. При извършената проверка с техническо средство на водача е установена 2,21 промила алкохолна концентрация.
    -На 12 февруари т.г., около 07.05 часа във Второ РУ на МВР Добрич е получено съобщение за възникнала катастрофа в района на с.Овчарово, общ.Добричка. При извършения оглед е установено, че 24 годишния Н.И. водач на микробус "Форд- Транзит" е загубил контрол над автомобила и се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата е пострадал возещия се на задната седалка 26 годишнияХ.И., който е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на крака. Образувано  е досъдебно производство.
    -На същата дата, около 20.40 часа е получено съобщение за възникнало пътно-транспортно произшествие по пътя гр.Балчик- гр.Добрич на около 3 км. преди гр.Добрич.При извършеният оглед е установено, че  31 годишния А.Н., водач на л.а. "Пежо- 406" се е блъснал в крайпътно дърво. В резултат на катастрофата водачът е получил гръдна травма и е настанен в МБАЛ Добрич с опасност за живота.
     -На 13 февруари 2010 г., около 00.40 ч.,  по бул. "Добруджа", автопатрул на Първо РУ на МВР Добрич подава сигнал със стоп палка на л.а. "Фолксваген Пасат" с варненска регистрация. Водачът на автомобила не е спрял на подадния сигнал. При последвалите заградителни мероприятия, автомобила е бил спрян за проверка. Проверката е установила, че 17 годишния водач С.Т. не притежава свидетелство за правоуправление и към момента на деянието е с 2,86 промила алкохолна концентрация.
     Служителите от звено "Пожарна безопасност и спасяване" в областта са участвали в гасенето на два пожаар с материални щети и три пожара без загуби. Извършени са 10  отводнявания.
    -На 15 февруари 2010 г., в 01.10 часа е получено съобщение за възникнал пожар в каравана  в къмпинг, намиращ се в близост до с.Топола, общ. Каварна. В резултат на пожара е изгоряла каравана, собственост на 58 годишен жител на гр.Силистра. Причините за пожара се изясняват.
   


15 февруари 2010 г.                           ОД НА МВР ДОБРИЧ
гр.Добрич


 


Сходни връзки

Б Ю Л Е Т И Н ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОД на МВР ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди