изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:25 EEST
ДВОЙКА НОРВЕЖЦИ ИСКАТ ДА СЕ ЖЕНЯТ В „ДВОРЕЦА”    
Любопитно

„Дворецът” в Балчик все повече се налага като марка в сватбеният. Много преди активния туристически сезон и сезона на сватбите в държавния културен институт има направени заявки за сватбени тържества.



Има заявки от три румънски двойки, смесена българо-американска двойка и други. Двойка норвежци са потърсили съдействието на норвежкото посолство у нас за организиране на сватбеното им тържество именно в „Двореца” в Балчик. Младоженците се влюбили в организираните в бившата лятна резиденция на румънската кралица Мария  сватбени тържества и пожелали и тяхното да е край българския бряг. През миналата година в „Двореца” са били организирани 53 сватбени тържества – както църковни, така и граждански. Сред тях и много международни. Сватбеният туризъм на „Двореца” има много голям успех, отчитат в културния институт. Причината е, че за него организирането на сватби е цялостен културен продукт, който обединява елементи на фолклора и камерната музика, а всичко това е в синхрон с уникалния архитектурно-парков комплекс.

 


Сходни връзки

ДВОЙКА НОРВЕЖЦИ ИСКАТ ДА СЕ ЖЕНЯТ В „ДВОРЕЦА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди