изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:50 EEST
Хубавото Наде: Не съм спала с Алексей Петров    
Новини Тя нарече смешни и абсурдни и обвиненията, че задържаният при операция "Октопод" бивш съветник в ДАНС е финансирал СДС чрез нея.

Обвиненията и слуховете, че съм имала интимни отношения със задържания при операция „Октопод” Алексей Петров се превръщат в нещо като сериала „Листопад”. Някой с някого спи, ревнува, мъсти и т.н. Набутват ни в нещо като латиноамериканска сапунка, как да опровергавам такива слухове.

Така коментира евродепутатът и бивш лидер на СДС Надежда Нейнска атаките срещу нея, че е имала любовна авантюра с бившия съветник в ДАНС, предаде Frognews.

Досега ме обвиняваха, че в битка за мен се разцепила десницата, а сега излиза, че в битка за мен се е разцепила и мафията, заяви още бившият външен министър в правителството на Иван Костов.

Тя нарече смешни и абсурдни и обвиненията, че Алексей Петров е финансирал СДС чрез нея.

Нейнска бе категорична, че СДС при нейното ръководство е нямал никакви отношения с Трактора.

Ако такъв „могъщ човек” като Петров, както ни обвиняват сега, е давал пари на СДС, сигурно щяхме като партия да имаме друга политическа съдба. Тогава ние едва се справяхме финансово. Но слава богу, че не сме взели такива пари, оцеляхме, иначе щяхме да сме като тези неуспешни политически проекти, които се провалиха, заяви Нейнска. /БЛИЦ

 


Сходни връзки

Хубавото Наде: Не съм спала с Алексей Петров | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди