изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 20:07 EEST
ДОБРИЧЛИЯ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ЛОНДОНСКИ КОКТЕЙЛИ    
НовиниПодерицата лйфстайл вечери във Варна, под наслов GLOBAL CITY EVENTS продължава и през 2010 г.

С представяне на едни от най-забележителните световни градове. След Буенос Айрес през януари, февруари ще зарадва почитателите на градовете, които „никога не спят” с представяне на елегантния Лондон.
Домакинът на събитието, според положената вече традиция, Бар Галерия в хотел Вентура, отваря отново врати на 19 февруари от 21 часа с желанието да сподели за пореден път със своите гости кратки мигове на културни очарования от целия свят. Вечерта посветена на Лондон ще зарадва посетителите с коктейли с Beefeater и флеър шоу на Венцислав Велчев и шампиона на България за 2007 и 2009 година – добричлията Тихомир Михайлов. Професионалните бармани ще демонстрират коктейли инспирирани от Лондон.
Организаторите на събитията Totally Events, Хотел Вентура – домакин и PR agency Anettevents ЩЕ споделят със своите гости и очарователните музикални изпълнения на Орлин Павлов – вокал и Боби Вълчев – пиано. Зад пулта: Стилиян /Love & Happiness Music/.
Още при стартирането на поредица GLOBAL CITY EVENTS, организаторите й обявиха, че подкрепят и избрана от тях кауза. Част от средствата ще бъдат предоставяни всеки месец на Логопедична градина Варна с цел облагородяване на обширните зелени пространства около детското заведение.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ ЩЕ ПРЕДСТАВИ ЛОНДОНСКИ КОКТЕЙЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди