изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:31 EEST
Един загина, двама са тежко ранени в катастрофа между Оброчище и Рогачево    
Новини
Един човек е загинал, а двама са пострадали при катастрофа на пътя между селата Оброчище и Рогачево, Добричко. Инцидентът е станал в 18.20 часа, когато лек автомобил се е обърнал и се е ударил в дърво, съобщи агенция “Фокус” . На място е загинал мъж на 32 години.


Пострадало е 15-годишно момче. То е в много тежко състояние, с опасност за живота. Детето е със счупени крайници и ребра. Има съмнения за скъсан далак. При инцидента пострадала и майката на момчето, на 31 години. Тя е с контузия на главата и комоцио и ще бъде хоспитализирана в неврохирургията..

Пострадалите са били обслужени от Спешна помощ – Балчик. Първоначално те са били откарани в Балчик, където им е оказана спешна и неотложна помощ. След това са транспортирани до болницата в Добрич.

Екип на полицията все още прави оглед на мястото на катастрофата. Според разследващите инцидента все още е рано да се определи причината за катастрофата.
/БЛИЦ
 


Сходни връзки

Един загина, двама са тежко ранени в катастрофа между Оброчище и Рогачево | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди