изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:46 EEST
Иван Костов: Зад бг-мафията стоят руските спецслужби    
Политика За първи път имаме обединена държава срещу мафията. Искаме да се стигне докрай, да се стигне до недосегаемите, да има обвинени и осъдени, каза още лидерът на ДСБ.

Зад българската мафия стоят руските специални служби и българската Държавна сигурност и не изключвам да се опитат да предизвикат дестабилизация, политическа криза. Това заяви в предаването “Тази сутрин” на бТВ лидерът на ДСБ и експремиер Иван Костов.

Според него ексглавният прокурор Никола Филчев, арестуваният бивш съветник в ДАНС Алексей Петров и октоподите могат да се окажат само “епизоди” от войната.

Костов поздрави премиера Бойко Борисов, главния прокурор Борис Велчев и вътрешния министър Цветан Цветанов за мъжеството и волята да започнат да връщат обратно държавата на хората. За първи път имаме обединена държава срещу мафията. Искаме да се стигне докрай, да се стигне до недосегаемите, да има обвинени и осъдени, каза още Костов. Прокуратурата по мое време не беше на моя страна, призна той. По наше време “Октоподът” се казваше “Мултигруп”, стигна се до това да се каже, че мафията си има държава в България.

Той призова президента Георги Първанов да се разграничи от всички съмнения, които витаят около неговите спонсори и от съмненията за назначенията, и да застане до Борисов, Велчев и Цветанов в тяхната битка. Трябва да се покаже, че няма да има никакъв политически чадър, призовавам всеки да се разграничи, каза Костов. Войната е обявена и всички трябва в момента да се определят.

Днешният ден е Рубикон не само за премиера и вътрешния министър, но и за политиците. Те са използвали престъпници и са поделяли власт с тях. Сега е време те да се разграничат от тях, както го правим и ние от ДСБ, каза още Костов.


Всички трябва да се обърнем към съда и да кажем, че очакваме той да даде справедливостта, както я разбират европейците – да даде правда за семействата на рекетираните, убитите, отвлечените, да даде справедливост на потърпевшите.

Ако тези, които сме сега в НС, застанем зад съда и прокуратурата, нещата ще стигнат далеч. 8 г. България е управлявана от мафия, каза още Костов. /БЛИЦ

"ОКТОПОД" - ВСИЧКО ЗА НОВАТА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА, ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА "НАГЛИТЕ"

 


Сходни връзки

Иван Костов: Зад бг-мафията стоят руските спецслужби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди