изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:54 EEST
ОСЪДИХА 19-ГОДИШЕН КРАДЕЦ    
Ред и сигурностУсловно наказание 11 месеца „лишаване от свобода” с 3 години изпитателен срок да изтърпи 19-годишният Константин Г. Д. от Добрич, постанови Районен съд – Добрич.

Той бе признат за виновен, че в периода януари – юли 2009 г. в Добрич е извършил 10 кражби при условията на продължавано престъпление и при повторност, в немаловажен случай. В края на януари миналата година Константин Д. минавал по ул. „Крайовски договор”, откраднал от гараж ръчен циркуляр марка „Таурус” на стойност 211,50 лв. На 25.04.2009 г. той взел от стълбите на къща моторен трион марка „Ейнхел”. През април миналата година той отнел от двор на къща по ул. „Самарско знаме” ъглошлайф „Елтос”, 2 броя дрелки, „Зеге”, дрелка за пробиване на бетон „Макита” и ръчен циркуляр. Същия месец от къща в кв. Рилци откраднал 17 л домашна ракия в пластмасова туба. По подобен начин през следващите месеци Константин Д. откраднал от леснодостъпни места електрожен, компютър марка „ACER”, перфоратор, „Зеге”, пистолет за горещ въздух, винтовер и шлайфмашина марка „Скил”, ъглошлайф „Райдер и други вещи. Общата стойност на отнетото имущество възлиза на 3 497,90 лв. В хода на досъдебното производство са останали невъзстановени туба и ракия, перфоратор с прилежаща кутия и множество инструменти за общо 1918,20 лв. При извършване на последната кражба, на стойност 451,80 лв. Константин Д. е имал съучастник, останал неустановен по делото.

Магистратите осъдиха Константин Д. да заплати на трима от потърпевшите, конституирани като граждански ищци, обезщетения съответно от 646,20 лв., 115 лв. и 451,80 лв., ведно със законната лихва от датата на кражбата.

Константин Д. живее в Добрич, безработен е, осъждан е два пъти за кражби. НДТ

 


Сходни връзки

ОСЪДИХА 19-ГОДИШЕН КРАДЕЦ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди