изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:05 EEST
ОТНОВО НАГРАДИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА АГРА    
Земеделие

По традиция посетителите на Международната селскостопанска изложба АГРА ще имат шанс да спечелят една от трите награди, осигурени от Международен панаир Пловдив – мотофреза с две скорости, моторна бензинова пръскачка, бензинова водна помпа. Гостите на изложението ще получат анкетна карта, които трябва да попълнят и да пуснат в специална урна. Печелившият талон ще бъде изтеглен в 12 ч на 27 февруари – последният ден на АГРА 2010.



 

            48 новости ще бъдат показани на тазгодишното издание на най-големия форум за агробизнес в Югоизточна Европа. Той стартира на  23 февруари с участието на водещи компании от 18 държави и ще се проведе в панаирния комплекс в Пловдив.

            Посетителите специалисти имат право на безплатен достъп след регистрация, която може да бъде направена и по електронен път в Интернет сайта на панаира www.fair.bg. Тя важи за работещите в сферата на животновъдството, растениевъдството, производството и дистрибуцията на селскостопански машини, производството на хранителни продукти, агрохимикали и торове, ветеринарната медицина, опаковъчната промишленост, банковото и застрахователно дело, издателската индустрия, научно-изследователската дейност в областта на селското стопанство, специализирани учебни заведения. 

            На участниците в АГРА 2010 се предлага нова услуга – он лайн регистрация на гостите, които биха искали да посетят техния щанд. Срещу нея посетителите ще получат талон за безплатен достъп до проявата.

            Предвидено е и улеснение за посетители, които искат да намерят информация за фирми изложители. Те могат да попълнят заявка в сайта на панаира и да получат  данните.

            Цената на билетите за АГРА 2010 е 3 лева, а за инвалиди, пенсионери и ученици – 2 лева.

 

 


Сходни връзки

ОТНОВО НАГРАДИ ЗА ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА АГРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди