изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 10:30 EEST
Елеонора Манчева: Не съм любовница на Любо Пенев!    
Интервюта Елеонора Манчева – носителка на две последователни престижни титли за красота – “Мисис България 2006” и “Мисис Вселена 2007”, всячески се мъчи да не бъде просто “съпругата на Владо Манчев”. И... изведнъж се оказа с нов “етикет” - “любовницата на Любослав Пенев”. Репортер на “ШОУ” реши да разбере каква е истината от самата Елеонора.


  - Наричат те Черната Нора, което трябва да звучи като “фаталната” Елеонора...
- /смях – б.а./ В буквалния смисъл по рождение аз съм кестенява – естествената ми коса е по-светла. А в преносен смисъл, нито съм “черна”, нито “фатална”. Никога не съм била нито високомерна, нито аморален човек, който може да посегне по евтин начин на семейството си и на авторитета на мъжа, с когото е свързан в брак. С Владо сме женени от вече близо 5 години и никога не сме имали проблеми от подобен характер. За мен семейството е свято. Така съм възпитана от родителите си. Аз държа на брака, но всъщност Владо настояваше повече. И затова ми предложи. Преди това обаче в продължение на 2 години ме е харесвал тайно, без аз да знам, а после още 2 години бяхме гаджета.

- Как се запознахте?
- Аз имах собствен салон за красота. Създадох го, след като завърших Техникума по фризьорство и козметика. Владо е бил наш клиент, но аз не го познавах. Многократно е идвал да се подстригва, но все когато аз не съм била там. Един ден обаче се срещнахме, той ми поиска визитка и буквално 10 минути след това ми се обади. Така започна всичко.

- Каква беше тази история с Любо Пенев?
- Мислех, че ще я пропуснеш! Ами, няма такава история. Любо и Владо са приятели и това е всичко. Дори не сме общували семейно с неговата половинка.

- Защо не отговори на слуховете?
- Ако го бях направила, щеше да прозвучи като оправдание, а аз няма за какво да се оправдавам. Да коментираш слуха, значи да се принизиш до нивото му.

- Владо ревнува ли те?
- Никога не сме имали скандали на тема ревност. Той поначало е човек с достойнство и никога няма гласно да изрази съмнение или гняв от ревност. Но и аз не съм му давала повод с поведението си за такова нещо. Самата аз не съм ревнива. Но тука ще ти кажа нещо смешно. Владо не ме ревнува, но баща ми и брат ми Сашо – двамата ми “кръвни” мъже са много ревниви. Ако забележат нещо “нередно”, първо с тях ще си имам разправия. А за Владо забавната страна на слуховете е, че

все ме спрягат в любовни истории с негови добри приятели.

- Не криеш, че бюстът ти е силиконов...
- А защо да го крия? Тези неща вече се знаят дотолкова, че става смешен всеки, който ги крие!

- Смело признаваш силикона, а годините си криеш ли?
- Обратното. Искам чрез теб “Уикипедия” да направи корекция на страницата си за мен – изкарали са ме с два месеца “по-млада”. Аз съм родена не през октомври, а на 1 август 1980 г.

- Не мислите ли за деца с Владо?
- Засега, не. Смятаме, че още не сме готови. В момента живеем заедно с моите родители и строим къща в кв. “Малинова долина”. Да ти се похваля, че проектът е изцяло мой и стриктно следя да се изпълнява до най-малката подробност. В новата къща вероятно пак ще бъдем с родителите ми – ние сме патриархално семейство. Майка ми е счетоводителка – има собствена счетоводна къща, а баща ми – автосервиз. Имам по-малък брат – Александър – също много красив, но с черни очи.

- Щом баща ти има автосервиз, има кой да ти оправя колата – понеже се славиш като любителка на скоростното каране...
- Да, карам “мъжки”, участвам в ралита, но съм много отговорна зад волана. Да караш екстремно, но сигурно, е изкуство.

- Каква кола караш? Понеже и за нея се носят легенди – че е много скъпа...
- Карам “Ауди” А6. Никога няма да разбера защо хората се интересуват от подобни неща, а не от това какъв си като личност. Ето, хващам се на бас, че много малко хора знаят, че аз съм сред съучредителите на световното движение “Не на насилието” и съм негов несменяем председател за света.

- Вярно ли е, че пращат Владо в Китай?
- Още нито той, нито аз знаем от официален източник за такова предложение. Владо е на лагер в Анталия в момента. Но още не са му казали нищо. Аз лично прочетох това в нашата преса. Където и да го изпратят, ще го последвам. Знаеш ли, замалко да не стана “Мисис” – часове преди конкурса

изпаднах в някаква депресия.

Владо беше във Франция – не можеше да ме подкрепи. Замалко да се откажа да участвам!

- Защо според теб така нападнаха “Мис България 2009” - Антония Петрова?
- Аз лично я харесвам. И, виж: лоша или добра, ние сме я избрали, и сме длъжни да я подкрепяме като нация. Крайно време е българите да сложим точка на това поведение – винаги да критикуваме отличените по някакъв повод.

- Кои са любимите ти футболисти?
- Бекъм. Много е хубав. Той и Зидан са ми любимци.

- А нашият Христо Стоичков?
- Стоичков беше треньор на Владо в “Селта”. Той е невероятно добър човек и много забавен. Афектите му на терена, с които толкова се шегуват, са само видимата страна. Зад нея той е един много чувствителен и добър човек.

Има сладурско чувство за хумор.

- Какво ще кажеш за определението “футболни съпруги”?
- Това е напълно нелепо определение. Затова и отказах да участвам в телевизионния формат по bTV. Доказателство, че съм била права, е, че дори и те признават, че форматът е бил неуспешен. Показаха неправдоподобни страни от живота на двойки, някои от които дори не са семейства. Това, искам да ти кажа, определено попречи на личния живот на много от “съпругите”.

- Валери Божинов и Алисия, доколкото знам, също не са законна семейна двойка... Но какво мислиш за историята на Алисия със Златка?
- Не желая да я коментирам. Не защото нямам мнение, а защото ще бъде грозно да правя характеристики на хора, които са в близки отношения с колеги на съпруга ми.

- А мнението ти за любовния триъгълник Благой Георгиев – бременната бивша негова приятелка Христина и новата му изгора Лияна?

- Тук ще си позволя да ти отговоря по принцип. Не приветствам подобно поведение. Когато човек създава дете, държи отговорност. Каквото и да му струва. И никакви приказки за това как любовта е “всеопрощаваща”, като се позоваваме на Библията, не могат да ме “умилостивят” по този въпрос.

- Вероятно познаваш и Бербатов – вярно ли е, че майка му е властна и влияе върху личния му живот?
- По мое впечатление, абсолютно не. Бербатов има твърд характер и никой не би могъл да му повлияе върху живота, който си избира. Той е мъжко момче.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА

http://www.blitz.bg

Нора Манчева: Нямам връзка с Любо Пенев, просто съм красива

Елеонора Манчева - флирт на висока скорост

Мисис Вселена 2007 получи своята червена кредитна карта

Елеонора Манчева става посланик на италианското вино

Елеонора Манчева - по-желана от Виктория Бекъм

БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ Е НАЙ-КРАСИВОТО НА СВЕТА

Пилето: Взривът е на лична основа

Мисис България стана почетен гражданин във Франция

Гмеж от девици на Мисис България

Кои са най-актуалните футболни съпруги в България

Манчев се връща в ЦСКА заради жена си

 


Сходни връзки

Елеонора Манчева: Не съм любовница на Любо Пенев! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди