изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:33 EEST
КОНКУРС ЗА ДЕТСКИ РИСУВАН ГЕРОЙ НА ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ    
НовиниИнформационната служба „Европа Директно Добрич” обяви конкурс под мотото „Нарисувай герой за Европа Директно Добрич....и спечели награда!”

Целта е децата на Добрич да създадат рисуван герой за бъдещите си публикации на информационния център. Поканата е отправена до всички деца и ученици в Добрич и областта, които да развихрят въображението си и да измислят и нарисуват герой, който да се характеризира/ носи  някои от европейските символи.
Правилата на конкурса са рисуваният герой да се характеризира/ носи  някои от европейските символи. Участниците трябва да си на възраст между 3 и 14 години. Участниците трябва да използват хартия формат А4, моливи, химикали, пастели или боички, но без снимки.
Авторите трябва да напишат своето име, адрес, email, училище и възраст на гърба. Необходимо е позволение от родителите. За тази цел ще трябва рисунката да бъде подписана на гърба от единия от тях. Всеки участник може да нарисува и изпрати повече от една рисунка. Идеите могат да бъдат изпратени по електронна поща или по пощата до Европа Директно Добрич. Крайният срок за изпращане на рисунките 30 март 2010 г.
Победителят ще получи материална награда в размер на 150 лв. Избраният рисуван герой ще бъде използван за бъдещите печатни и рекламни материали на Европейски информационен център Европа Директно Добрич. Всички изпратени рисунки ще бъдат събрани и публикувани на сайта на Европейски информационен център Европа Директно Добрич. Участието в конкурса ще означава позволение на Европа Директно Добрич да използва, възпроизвежда адаптира, публикува и разпространява вашия рисуван герой.
Адресът на „Европа Директно Добрич” е Бизнес център Добрич, бул. 25-ти септември 25
Добрич 9300, http://europedirect.dobrich.net/.
 


Сходни връзки

КОНКУРС ЗА ДЕТСКИ РИСУВАН ГЕРОЙ НА ЕВРОПА ДИРЕКТНО ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди