изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:44 EEST
ТАЛЕВЦИ СЕ ВЪРНАХА ОТ РАБОТНА СРЕЩА В ИТАЛИЯ    
ОбразованиеДвама преподаватели и трима ученици от горния курс на СОУ "Димитър Талев" в Добрич са участвали в работна среща по програмата "Учене през целия живот", провела се в италианския град Монселиче.

Това съобщиха от учебното заведение, което е главен координатор по проект "Европейско образование с информационно-комуникативни технологии" и си партнира с училища от Испания, Италия, Гърция, Турция, Унгария, Словакия, Чешка Република и Литва. По време на срещата участниците са представили мултимедийни продукти за проектните дейности до момента и са планирали предстоящата си работа. Всички са останали впечатлени от отличната база, с която разполага италианското училище-домакин в град Конселве. През следващите месеци активната работа по международния проект ще продължи с изпълнението на планираните проектни дейности, чиито резултати ще бъдат обобщени в края на април 2010 г. в унгарския град Сексард.
 


Сходни връзки

ТАЛЕВЦИ СЕ ВЪРНАХА ОТ РАБОТНА СРЕЩА В ИТАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди