изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Ще се въздържите и без емоции ще приемете нечие решение, оставайки го без коментар. Повече внимание ще отделите на собствените си занимания.

ТЕЛЕЦ - Аргументирано ще поставите условия в защита на интересите си. Уверени в действията си, ще работите за конкретни изпълнения, с които ще промените резултатите в своя полза.

БЛИЗНАЦИ  - Съобразявайки се с променените условия, ще вземете решения, благодарение на които ще ускорите развитието на важен за вас въпрос. Това ще внесе повече спокойствие у хората, които милеят за вас.

РАК - Обществени и други полезни инициативи, в които ще се включите, ще привлекат вниманието на повече хора. Обвързването ви с проблемите им и други задачи ще наложат промяна в плановете ви.

ЛЪВ - Нечия изповед или друго проявление ще ви развълнува. Без да пренебрегвате своите си задачи, ще работите и за решаване на проблемите му.

ДЕВА - С отворени сетива сте за вълненията на околните и това ще ви помогне по-лесно да се справите с възникнал проблем.

ВЕЗНИ -  Ще се сблъскате с новости, някои от които може да ви създадат напрежение. Благодарение на добрите си контакти ще успеете да отхвърлите част от ангажиментите си, но за повечето от тях ще трябва да се погрижите сами.

СКОРПИОН - Както винаги, с добра организация и ясни цели, ще работите по програмата си, без да губите времето си.. Ако дължите суми не чакайте многократна покана, за да ги върнете.

СТРЕЛЕЦ - Динамичен и напрегнат за някои от вас ден. Предстои ви много работа, повечето от която срочна. Въпрос, свързан със семейството ви ще ви създаде повече емоции..

КОЗИРОГ - Бъдете реалисти и не се обвързвайте с нови отговорности, за които нямате време. Постигнати споразумения по служебен въпрос ще ви улеснят в последващите ви действия.

ВОДОЛЕЙ -Това, което очаквате ще се случи, но бъдете честни пред себе си. Ще ви се отдаде да прозрете неща, които до сега са ви се изплъзвали или съзнателно сте ги пренебрегвали.

РИБИ -В търсене на по-добри резултати, ще синхронизирате действията си с хората, с които работите по обща задача или по-голям проект. Нищо не е случайно и всичко, насочено към вас днес ще ви улесни и спести време.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди