изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:30 EET
ПОСЛЕДНИ СРЕЩИ ОТ РЕДОВНИЯ ШАМПИОНАТ НА ВИСШАТА ЛИГА    
СпортПредстоят последните срещи от редовния сезон на мъжката волейболна Висша лига. Лидерът в класирането Калиакра посреща другия кандидат за върха Черно море БАСК (Варна). Мачът започва в събота от 17 часа в каварненската зала "Олимпиада". 


Същият ден, но час по-рано е началото на двубоя в София УНСС (София) - Дунав (Русе). В 17 часа Миньор посреща в Перник Виктория Волей. На 23 февруари варненските "моряци" ще изиграят у дома отложаната си среща с Дунав (Русе). След това започват и срещите от финалния турнир, в който ще участват шест отбора от групата и след който ще стане известно крайното класиране във втория по сила ешалон в НВЛ.Първият получава директна виза за Суперлигата, а вторият ще играе бараж. В събота Добротица ще изиграе в едноименната си зала в Добрич първата си домакинска среща от пролетния дял на Северната "А" Елитна група при мъжете. Съперник на възпитаниците на Иван Димитров ще е тимът на Попово. Останалите срещи от кръга са: Калбо (Шумен) - Септември Про Синема (София) и Тетевен Волей (Тетевен) - ЛТУ Волей (София).

Още спорт в http://www.centersport.org

 

 


Сходни връзки

ПОСЛЕДНИ СРЕЩИ ОТ РЕДОВНИЯ ШАМПИОНАТ НА ВИСШАТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди