изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:28 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Ще бъдете облагодетелствани в стремежа ви да постигнете материална осигуреност за себе си и близките ви. Сега е моментът да поставите исканията си в деловата сфера.

ТЕЛЕЦ - Постарайте се да се възползвате от обстоятелствата и не жалете силите си, докато не получите добри резултати. Финансовата стабилизация постепенно се превръща в тенденция за вас.

БЛИЗНАЦИ -  Успешно решаване на проблем, възникнал по независещи от вас причини. В известна степен роля за финансовото ви благополучие ще играят други хора и обстоятелства, освен вас.

РАК - До себе си имате ценен човек, който ще ви помага да стигнете бързо и безпроблемно до целта си. С повече уважение и внимание се отнасяйте към постоянния си партньор, заслужава го.

ЛЪВ - Днес ще вземете участие в организирането на събитие, за което ще се говори. Правилно ще разпределите силите си и ще можете да свършите задачите, от които ще получите дивиденти.

ДЕВА - С цената на компромиси ще се разбирате с околните, но няма да съжалявате. На душата ви ще стане по-ведро и ще се чувствате добре. Замислете се дали да не си починете малко.

ВЕЗНИ - Имате ясни и постижими цели, но въпреки тях, е възможна промяна в плановете ви. Независимо от обстоятелствата, преследвайте идеите си до пълното им и успешно осъществяване.

СКОРПИОН - Съобразяването с други хора и обстоятелства няма да наруши ритъма ви, но ще ви спечели име на толерантни и интелигентни хора. Всичко това ще ви помогне да постигнете хармония.

СТРЕЛЕЦ - Днес сте великодушни и с разбиране ще се отнесете към всички и дори към онези, които не ви се нравят. Деликатно ще им внушите намеренията си и становището ви ще се приеме.

КОЗИРОГ - Покажете толерантност в отношенията ви с любимите хора. Умората ви не бива да се превръща в причина за недоразумения и враждебност, още по-малко за конфликти.

ВОДОЛЕЙ - Нерешените проблеми няма да спрат устрема ви, напротив. Ще посрещнете предизвикателствата открито и с готовност за действие. Дава ви се да имате протекциите на влиятелна личност.

РИБИ - Не се притеснявайте да искате и ще получите подкрепа за проект, от който очаквате финансови придобивки. Образователни курсове, започнати днес, ще се окажат полезни за бъдещето ви.



Muzica Noua Romaneasca - May 2015 Romanian mix( Super mix )


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди