изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:19 EET
ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Амбицирани сте да постигнете намеренията си и няма да се щадите. Хъсът ви за победа ще ви изведе далече, като с това ще показвате правилно отношение към заобикалящия ви свят.

ТЕЛЕЦ - Деловата ви ангажираност ще ви кара да се чувствате горди, запазвайки и уважението на околните. Общуването с природата ще ви помогне да се освободите от стреса.

БЛИЗНАЦИ - Ще отпаднат неизвестните около предстоящо събитие и ще работите по делата си без притеснение. Имате шанс да получите и повече, стига да сте подали заявката си.

РАК - Уверени и щастливи ще вървите по пътя си с усещане за значимост и увереност в способностите си. Дайте свобода на сдържаната си щедрост и направете и другите щастливи.

ЛЪВ - С направеният от вас избор ще ангажирате голяма част от енергията и времето си. Нужно ви е доста повече спокойствие, за да намерите по-лесно отговора, който отдавна търсите.

ДЕВА - Доверете се на интуицията си, и няма да се излъжете. Заедно с партньора си ще планирате програмата за следващите дни, като не пропуснете важните събития.

ВЕЗНИ - Обърнете повече внимание на вътрешните си усещания. Ще си изясните много въпроси и ще се подготвите за предстоящите събития, които може да се окажат перспективни.

СКОРПИОН - Пазете се от недоброжелатели, които ще се опитат да ви въвлекат в интриги. Работете и по предстоящите въпроси, като се запознаете с детайлите и не пропускате нищо.

СТРЕЛЕЦ - Сред близки хора ще се почувствате спокойни и по-уверени за бъдещето си. Заедно ще решавате стари домашни проблем и ще планирате ходовете си, за да имате пълен успех.

КОЗИРОГ - Ще разчитате както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Всичко започнато днес обещава да завърши с успех. Хубавите емоции и настроения ще ви направят и по-добри.

ВОДОЛЕЙ - Без да преследвате користни цели и да сте надменни, ще използвате контактите си за благородни начинания. Излъчвайки достойнство ще печелите симпатии и популярност.

РИБИ - С поведението си ще покажете на околните, че може да се постигне много, стига човек да е добронамерен и позитивен. Продължавайте в същия стил и ще успеете във всичко започнато.

 


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди