изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:41 EEST
„ТОЧНО ТАКА” С ОРЛИН ПАВЛОВ СТАРТИРА НА 1 МАРТ    
Новини След близо два месеца подготовка, в деня на баба Марта, в ефира на PRO.BG ще стартира предаването “Точно така” с водещ Орлин Павлов. То ще се излъчва на живо всеки делничен ден от 17:30 часа. “Точно така”  ще забавлява зрителите, но и ще ги  информира.

 Предаването ще разказва за победителите, за тези, които имат смелостта да мечтаят и да осъществят мечтите си, за тези, които следват пътя си с оптимизъм и вярват в шанса и възможностите. То ще показва на зрителите на PRO.BG, че у нас има хора, които не се страхуват да променят себе си и света, който ги заобикаля.

 

Обновеният декор на студиото вече е готов. Той ще бъде издържан в топли и меки цветове. Те създават усещането за онзи домашен уют и приятната атмосфера, в които семейство, близки и приятели разговарят открито за всичко, което се случва в тяхното ежедневие и за всичко онова, което им дава сили да погледнат с усмивка на живота и да следват мечтите си.

 

“Шоуто ще показва истории, в които главните герои са хора, често пъти оставащи незабелязани само защото в историите им няма сълзи и трагедии. Идеята е да направим публицистиката в тази й част разбираема и мислеща. Все пак тя също като живота се движи между сериозното и комичното”, казват от екипа на шоуто.

 

„Засега нямам какво повече да добавя освен може би едно – очаквайте предаването на 1 март, когато определено ще има с какво да ви изненадаме”, допълва Орлин.

 

Още интересни и любопитни факти за водещия, процесът на подготовка на предаването и музикалните проекти на Орлин, зрителите на PRO.BG могат да разберат този вторник, 23 февруари, в предаването „Арт Трафик”, което започва точно в 10.00ч.  

 

Точно така стартира на 1 март от 17:30 часа, само PRO.BG

 


Сходни връзки

„ТОЧНО ТАКА” С ОРЛИН ПАВЛОВ СТАРТИРА НА 1 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди