изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:41 EEST
Застреляха мъж, задържан за хулиганство и отвличане    
Ред и сигурностЗастреляха мъж в микробус, докато изчаквал на прелез на ул. „Йосиф Щросмайер" в столицата. Стрелбата е станала вероятно около 19:30 ч. според разследващи, малко след 22 ч. това районът е бил отцепен от полицията. Оръжието - пистолет със заглушител и заличени номера, е намерено захвърлено в района на близката бензиностанция.

 

Простреляният е Любомир Кръстев, на 42 години съобщиха от МВР. Пред Агенция „Фокус” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов каза, че мъжът е криминално проявен – познат е на полицията за хулиганство през 2008 година и за отвличане през 2004 година. Цветанов уточни, че убитият не е свързан с групата за отвличания „Наглите”.

Задържани и двама мъже, които са смятани за извършители на деянието. Единият от стрелците се е укривал в автомобил, близо до мястото на престъплението, а другият е трябвало да отиде при него, за да избягат.

Единият е в полезрението на органите на реда, а вторият не е от сериозния криминален контингент, уточни Цветанов. По непотвърдена информация, причина за стрелбата е скандал, възникнал между стрелците и жертвата.
/БЛИЦ

Откриха прострелян мъж на улица „Щросмайер” в София (ОБЗОР)
21 февруари 2010 | 22:48 | Агенция "Фокус"
София. Прострелян мъж бе открит в микробус на улица „Щросмайер” в столицата, в близост до ж.п. прелеза. Простреляният е Любомир Кръстев на 42 години. Той беше открит в микробус на улица „Щросмайер” в столицата, в близост до ж.п. прелеза. Пред Агенция „Фокус” министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов каза, че мъжът е криминално проявен – познат е на полицията за хулиганство през 2008 година и за отвличане през 2004 година. Вътрешният министър каза обаче, че мъжът няма общо с групата за отвличания „наглите”.
След проведените действия от страна на полицията бяха задържани и двама мъже, които са смятани за извършители на деянието. Единият е в полезрението на органите на реда, а вторият не е от сериозния криминален контингент, уточни Цветанов. На метри от местопрестъплението е намерен и пистолетът, с който по всяка вероятност е извършено самото престъпление. Той е бил със заглушител и заличени номера.

 


Сходни връзки

Застреляха мъж, задържан за хулиганство и отвличане | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди