изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:05 EET
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА    
НовиниОт "ВиК" твърдят: "Водата не ни стига". Вече близо месец жителите на "Балик", "Дружбите" и "Добротица", както и живеещите във високите блокове в града, се жалват, че денем им спира водата, а и вечер около 22 часа също остават на сухо. При позвъняване дежурните в дружеството заявяват: "Водата не достига. Просто изчезва и затова се налага през деня да спираме, за да има вечер, както и вечер да я спираме, за да има сутрин. През времето, в което е спряна, се пълни водоемът”.


Управителят Дамян Калчев признава, че има проблеми, като допълва, че се касае за такива по помпени станции, но не се ангажира със срокове кога ще се нормализира водоподаването в града. В петъчния ден инж. Д. Димов, който е новият ръководител на градски район, заяви, че с екип е в "Балик", като се опитват да разберат за какъв проблем се касае. Той добави, че ще бъдат проверени и другите високи места и блокове в града. Калчев пък сподели, че се обмисля идеята в "Добротица" и в "Балик" да бъдат поставени хидрофори. Запознати с дейността на фирмата, както и бивши нейни служители, са категорични, че е абсурдно поставянето на хидрофори, защото едно такова съоръжение излизало между 100-150 хил. лв. Те твърдят още, че при условие, че водоемът на Пети километър е пълен поне до половината - не би следвало да има режим на водата в града.
Жители на някои от кварталите в града обмислят да започнат подписка срещу режима на водата, като са категорични, че след като си плащат, дружеството не може да ги лишава по свое усмотрение във времето от вода.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА | 18 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 12:05 EET

От "ВиК" пак ни замазват очите. В.Василев ги замазва,замазва, сега Дамянов, Димов.......До кога? Не е вярно , че има вода в посочените часове 

Нито сутрин, нито вечер имаме вода .Аз живея в кв."Балик" бл.32 на 8 етаж- там водата е рядкост....., ако можеш да се изкъпеш под душа е едно от  хубавите неща , които могат да ти се случат.... и другото хубаво нещо е да можеш да пуснеш и пералня....

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 13:22 EET

Абсолютно БЕЗОБРАЗИЕ Е ТОВА! Старите хора му казват но това "С ПАРИТЕ СИ КЕПАЗЕ ДА СТАВАШ!"

Хора, до кога ще търпим???

Не стигаме, че от години плащаме най-скъпата вода в цялата страна (разликите в цените са повече от очевадни, в сравнение с други градове, в Добрич ЦЕНАТА Е  ПОЧТИ ДВОЙНА), ами и откакто се помня в Добрич има режим на водата, който в другите градове на България е непознато явление.

Живея на Добротица. Вече трета седмица поред НЯМАМЕ ВОДА  ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ!

А през седмицата нямаме вода през деня, нямаме вода и вечер - понякога още в 21 ч я спират, понякога в 22 ч, понякога в 23 ч, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА - РЕДОВНО Я СПИРАТ!

Чудя се в кой век живеем!

И въобще не ме интересуват проблемите на В и К-то. Да намерят начини за тяхното разрешаване, затова там работят сума ти хора - и вземат заплати от нашите пари, затова имат и началници, които също вземат от нашите пари, при това НЕМАЛКО!!!

Въобще не ме интересувае кой е началника на В и К-то, или от коя партия е назначен.

Искам водата, която си плащам, да я има, когато имам нужда от нея, а не тогава, когато някой глупак е преценил, че трябва да ползвам.

Не ме интересува и това, че други клиенти на В и К не са си поогасили задълженията, и, видите ли, порадии тази причина В и К-то изпитвало затруднения!!!

За решаването на този проблем също си има НАЧИНИ!!!

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 14:05 EET

До кога ще стоиме без вода ,до кога ще ходим  при познати да си перем дрехите в тяхните перални,и ще си топлим вода в тенджерите  и после като в 18 век да се поливаме ,щото видиш ли тия от ВИК не си вършат работата.На Балик има хидрофор защо не са го стопанисвали до сега,и сега да казват ама то ВИКато било и общинско дружество иобщината трябвало да помогне.Аман вече от некадърнициииии.

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 14:09 EET

Аз мисля, че не е общинско, а държавно.

Иначе защшо титуляр ще му е МРРБ?

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 15:39 EET

Само немога да си обясня как до преди 2 месеца водата стигаше а сега изчезнала и къде изчезна господа може ли да ни обясните или трябва да плащаме и за въздуха в тръбите който ни върти водомерите непрекъснато след като я пуснете.Тази тактика я разиграваха преди 5-6 години от вик сега пак е стига де

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 16:44 EET
Живея на 8 етаж в блок 32 искам да попитам господата от ВиК докога ще продължава този психически тормоз. Ние вода почти нямаме , цената на кубика е като на 1 етажи , за нормално налягане и дума да не става . С прете да ни крадете. И стига с тези призиви Водата е живот - платете я , добре но водата е живот - пуснете я.Или спрете да пишете разни кубици и си озъбтете нахалните инкасаторки . И  аз съм за протест , как може да искаш пари за нещо , което го няма и е некачествено.
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 18:14 EET
и на 1 етаж в балик нямаме вода и като дойде е мътна и не става за нищо друго освен за тоалетнатано плащаме питейна вода която от известно време е мираж.
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 19:06 EET
И ние в 16 блок на на Балик нямаме вода но тоя проблем е от години звънили сме и на Гугов викаше потърпете още малко ще се оправи,ходили сме и при Васлиев той пък казваше имам по важни проблеми от вашия,как може такова безобразие ,от години ние празничните и почивните дни не можем да се изкъпим,да си пуснем пералните.ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА  ТОВА БЕЗХАБЕРИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.  И НИЕ СМЕ ЗА ПОДПИСКА.
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 19:07 EET
И ние в 16 блок на  Балик нямаме вода но тоя проблем е от години звънили сме и на Гугов викаше потърпете още малко ще се оправи,ходили сме и при Васлиев той пък казваше имам по важни проблеми от вашия,как може такова безобразие ,от години ние празничните и почивните дни не можем да се изкъпим,да си пуснем пералните.ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА  ТОВА БЕЗХАБЕРИЕ.  И НИЕ СМЕ ЗА ПОДПИСКА.
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-22 @ 19:24 EET

Живеем във високия блок над магазин "Панчатантра"! Нямаме вода вече седмици, месеци дори! Нито сутрин, нито вечер, нито в делник, нито в празник. Проглушихме ушите на Гугов, сега сме метнали и Димов. Чудя се как на 31.12 имаше толкова силно налягане и то цяла вечер...откъде се взе тази вода, как успяха да я докарат? Докога ще изписват адресите на тези длъжници, с чиито пари могат да си плащат тока за помпите? Вярвам, че те имат дори по-силна вода от нашата, които не им дължим нито лев.

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 08:48 EET

Те тези пари си ги вземат от другите така че не се притеснявайте за ВИК и за плащането на тока -да не се оправдават тези мошенници.Мога само да ви кажа че  които имат натрупани някакви задължения  и искат да си ги платят- лихвите са толкова колкото и реално изконсумираната вода.

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 19:06 EET

ТО ДЕТО НЯМА ВОДА ЧЕ НЯМА АМА ТАКИВА КУБИЦИ ЩЕ НИ ПРАСНАТ ОТ ВЪЗДУХА ЧЕ И ОЩЕ ТОЛКОВА ЗА ОБЩА ДОКАТО СЕ КАЧИ ПОВИСОКИТЕ ЕТАЖИ ТЯ ВЕЧЕ Е СПРЯЛА ПО ДОЛНИТЕ  МОШЕННИЦИ ТАКИВА ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДЕНИМ И ДА НЕ ПЛАЩАМЕ ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ОТ ГОЛЕМИТЕ  ИМАТ ДА ПЛАЩАТ ВОДА МНОГО СА ЧЕТОХА ГИ НА СЪБРАНИЕТО ПРЕДИ 2 ГОД А НИЕ ИДИОТИТЕ НЕКА ДА ПЛАЩАМЕ !

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-24 @ 11:34 EET

Благодарност от гражданите на  ж.к. "Балик" бл.32

Ураааааааа, вчера 23.02.2010 имахме водааааааааааа и то ....с налягане и цял ден, днес 24.02.2010 също.Представете си каква  радост е за нас.Спомнихме си какво е душ, пералня.

Благодаря на партия ГЕРБ, на Г-н Д.Калчев  и Г-н инж. Д.Димов  .

Както казват от ВиК - нямало хидрофор на Балик/причината за липса на вода/- пък два дни имаме вода.Значи причината не е прословутия ХИДРОФОР , едва ли го направиха за два дни?

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-24 @ 12:05 EET
Да причината е че въздуха по принцип е безплатен но ВИК знаят как да вземат и за него парички както и за дъждовната вода голям смях
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-02-24 @ 19:48 EET
ПИСНА МИ !!!!!!!!!!!!НЕ МОЖЕ ТАКА, АМА НАИСТИНА НЕ МОЖЕ!ТОВА Е ВОДА И БЕЗ НЕЯ НЕ МОЖЕМ!!!!!!!КАКВО СТАВА?????КАКВО СТАВА ОТ ДВА МЕСЕЦА НАСАМ??????ПОСТОЯННО НЯМАМЕ ВОДА - ТУ НА ОБЯД, ТУ ВЕЧЕР, СЪБОТА, НЕДЕЛЯ - НИКОИ НЕ ПРИЗНАВА ПОЧИВНИ ДНИ.ПРЕДИ ПОНЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАХА - ЩЕ СПРЕМ ВОДАТА ЕДИ КОГА СИ, ЕДИ ЗАЩО СИ ОТ ЕДИ СИ КОЛКО ДО ЕДИ СИ КОЛКО И ВИНАГИ ИМАШЕ.ЖИВЕЯ НА ДОБРОТИЦА И ЛЕГЕНИ НЕ САМ ПОЗВАЛА ОТ ГОДИНИ!!!!!!!ДАЖЕ ГИ БЯХ ИЗХВАРЛИЛА??????ТРЯБВА ЛИ В 21 ВЕК ДА СИ КУПУВАМ НОВИ И ДА СЕ ПОЛИВАМЕ С КАНЧЕТАТА????????КАК ТАКА НЕ СТИГА ВОДАТА, ДОСЕГА КАК СТИГАШЕ. УПРАВИТЕЛЯ КАТО Е НЕКАДАРЕН ДА СЕ МАХА!!!!!!!!НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ГАВРИШ ТАКА С ВОДАТА  НА ЦЕЛИЯ ГРАД!!!!!!!!!!!КАТО НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВЯШ ПРОСТО СИ ТРЪГВАШ!!!!!!!!И АЗ СЪМ ЗА СТАЧКА!!ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ХОРА - ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ТАКА?????????
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-07-28 @ 11:34 EEST

Какви са тези празни приказки,да не се заблуждаваме - проблемът с водата не е бил решаван нито ще го реши сегашния  и пореден "търмък" на ВИК.

Да започваме подписка и да се осъди ВИК и Община Добрич, сигурна съм че кметица Детелинка си има non stop вода?!

Аз и цялото ми семейство ще я подкрепим, а и не само те,като знам каква мизеррия караме ние добричлии от години цял град ще се обедини!!!

ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-07-29 @ 15:28 EEST
Вода няма, действайте!!!
ДОБРИЧЛИИ СЕ ЖАЛВАТ ОТ РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-07-29 @ 21:34 EEST
ami kakvo da kajat tezi koito se prebirat kasno ot rabota i v 12:00 spirat vodata i nqma voda ,4e te prez zimata ne q spirat taka kakto sega ......

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди