изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:24 EEST
ИСТОРИЯТА НА ЦДГ "СЛАВЕЙЧЕ" В СНИМКИ    
ОбразованиеРетроспективна изложба, проследяваща 30-годишната история на Целодневна детска градина №27 "Славейче" в Добрич в снимки, е част от проявите за юбилея на детското заведение. Експозицията е подредена пред пощата и може да бъде разгледана до края на февруари.

В първата половина на март пък фотоизложба ще бъде подредена във фоайето на община Добрич. По повод отбелязването на 30 години от откриването на ЦДГ "Славейче" се състоя благотворителна вечер с родители и приятели.
В различни прояви ще участват малките "славейчета" през април. Част от тях ще преминат под наслов "Вълшебствата на детската градина" - засаждане на дръвчета в двора,  рисунки на асфалт и весели игри сред природата. В библиотека "Дора Габе" ще бъде подредена изложба на детско творчество, озаглавена "Моето засмяно детство". Юбилейният концерт е насрочен на 22 май в драматичния театър и ще бъде под наслов "Макар и малки, но на сцена ще видите Земята как е сътворена".
 


Сходни връзки

ИСТОРИЯТА НА ЦДГ "СЛАВЕЙЧЕ" В СНИМКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди