изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:17 EEST
ШАБЛА ЗАГУБИ ОТ ТОПОЛИТЕ    
СпортСъс загуба започна втория полусезон отборът на Шабла. Избраниците на Димчо Филев отстъпиха с 2:1 при гостуването си на Тополите (Тополи).


За крайния резултат обаче определена заслуга имат реферите, които не можаха да осигурят равни условия за игра на двата отбора. "Съдиите ни ощетиха и затова ще подадем жалба до Зоналния съвет на БФС. Играем с варненски отбор, а съдиите са от Варна. Много пъти съм казвал, че това не е редно и че ще води до създаване на допълнително напрежение на терена. Няма обаче кой да ни чуе", заяви след срещата Димчо Филев.
Домакините откриха резултата в 15-ата минута с попадение на бившия играч на Спартак (Варна) Валентин Станчев. Пет минути преди края на първото полувреме Пламен Атанасов изравни и почивката дойде при резултат 1:1. В 72-ата минута главният съдия показа неоснователно червен картон на Венцислав Ганчев и така остави отбора на Шабла с човек по-малко на терена. Три минути след това Тошко Каменов вкара втори гол в мрежата на гостите, който се оказа последен в срещата.
     


 


Сходни връзки

ШАБЛА ЗАГУБИ ОТ ТОПОЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди