изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Бъдете по-усърдни в работата си и не изоставай в сроковете, за да не си създадете допълнително напрежение по-късно. От друга страна изпълнението може да ви затрудни, но ще се справите.

ТЕЛЕЦ - Хубавите новини около вас поддържат духа и ви мотивират да продължавате напред. Но и не само заради тях ще следвате приоритетите си.

БЛИЗНАЦИ  - Ще приключите с подготовката на планиран проект и ще се заемете с изпълнението му. Нечия силна подкрепа ще засили увереността ви, че можете да се справите и ще търсите и други възможни начини в подкрепа на намеренията си.

РАК - Поддържайки добри взаимоотношения с обкръжението си, ще разширите обхвата на интересите си. Последното ще подобри възможности ви за развитие и печалби.

ЛЪВ - С помощта на приятели или кредитни институции ще решите финансов проблем, което ще внесе известно успокоение у вас. Разумно е да помислете преди да се ангажирате с още проекти.

 ДЕВА - Ще постигнете повече, ако откровено поговорите с човека, който занимава мислите ви. Може да поставите начало на нова връзка, стига да изясните чувствата си един друг.

ВЕЗНИ -  Ще имате провокации от различен характер, за това си наложете повече сдържаност в оценките ви за хората около вас. Потърсете решение на проблема и ще се справите.

СКОРПИОН - С добра подготовка сте по темите, които ще ви занимават днес, така че не сте застрашени от изненади. Вникнете в детайлите и ще се справите, знаете и можете.

СТРЕЛЕЦ - Справедливо разпределете задачите, ако това зависи от вас, за да не се сблъскате с нечие недоволство. Ще пристъпите към осъществяване на замислените от вас промени.

КОЗИРОГ - Ако потиснете егото си и дадете предимство на по-важните неща, ще постигнете чудеса. При проблем в семейството или с близък човек е сигурно, че ще направите и невъзможното, за да бъде решен.

ВОДОЛЕЙ -Работата ви днес изисква да сте в добра кондиция и с приветливо отношение към обкръжението ви. Срещи с нови хора, които ще са ви полезни със знанията и опита си.

РИБИ -Във връзка с настъпили промени и условия по текущ проект, ще преразгледате работата си по него. Това може да усложни отношенията ви с колеги, както и да ви изпрати в по-предни позиции в йерархията.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди