изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:40 EET
Девет души са задържани в хода на операция „Факирите”    
Ред и сигурност София. Девет души са задържани в хода на специализираната операция по линия на противодействие на противозаконното отнемане на автомобили с кодовото название „Факирите”, съобщиха от пресцентъра на МВР. В операцията участват екипи на Главна дирекция „Криминална полиция”, ГДБОП, СОБТ, СДВР и областните дирекции Благоевград, Монтана и Плевен. Проверени са десет адреса.


На етапа са задържани: С.Я. на 34 г., известен с прякора Дългия, криминално проявен за противозаконно отнемане на автомобили и застрахователни измами; Ц.В. - Синигера на 27 г. - криминално проявен за противозаконно отнемане и изготвяне на фалшиви документи за автомобили; Ц.П. - Мечката на 27 г. - също с регистрации за противозаконно отнемане на автомобили; Б.К. на 39 г., известен като Младежа. А.Г. - Енота на 33 г.; Л.А. на 39 г., П.М. на 31 г. - Пуйко, Е.З. на 37 г. и К.Н. на 33 г. На претърсените адреси са намерени голямо количество документи за регистрация на автомобили, договори за покупко-продажба, пълномощни, компютърни конфигурации, инструменти за отключване и привеждане в движение на колите. Групата е структурирана изключително добре, някои от участниците в нея са имали ангажимента да осигуряват гаражи, където са укривани автомобилите, предмет на престъпно посегателство, други са изготвяли неистински документи за регистрация.
В хода на операцията са намерени и иззети два автомобила - "Ауди А4" с интервенция по рамата, откраднато през 2009 година в София, и "Мерцедес 220 CDI" с несъответствие в документите за регистрация, както и множество чужди и български регистрационни табели.
Операцията продължава. Паралелно с нея се провежда и специална операция на ГДБОП и СДВР за привеждане в известност и профилактиране на криминално проявени лица от силовите структури на организирани престъпни групи, известни като „силоваци”.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Девет души са задържани в хода на операция „Факирите” | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Девет души са задържани в хода на операция „Факирите”
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 18:33 EET
Браво бат Бойко!
Девет души са задържани в хода на операция „Факирите”
Автор: Anonymous да 2010-02-23 @ 18:59 EET

а пък в нашия град няма факири но има /ПАЯЦИ/ които така си плетът паяджината че все малки мушички в нея тъй като големите мушички са им като пчелички  той целия ДОБРИЧ Е В ЕДНА ПАЯДЖИНА КОЯТО Е ТОЛКОВА ПРОЗРАЧНА  ЧЕ чак си мислят че с тази прозрачност са невидими с просто око господа ние не сме нито далтонисти нито астегматици че да не ви забележим !


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди