изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 23:26 EEST
ХОРОСКОП ЗА 24 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Самостоятелните занимания ще ви носят успехи, за разлика от екипната работа. Във връзка с подготовката на предстоящ проект ще задълбочите познанията си по съответната тема.

ТЕЛЕЦ - Съобразете се с всичко, което изисква вниманието и професионализма ви, но не давайте израз на емоциите си. Отнесете се с повече внимание към нуждите на семейството.

БЛИЗНАЦИ  -Приветствайте човека, чието предложение  може да преобрази живота ви, има защо да сте доволни. В същото време си давате сметка за отговорностите, които ви предстоят.

РАК - Заложете на самостоятелните изяви днес. Денят е подходящ за овладяване на допълнителни знания или съсредоточено изучаване на основните.

ЛЪВ -Избягвайте разточителството във всичките му форми днес. За предпочитане е да се съсредоточите върху себе си и начините, чрез които бихте могли сами да сте си полезни.

ДЕВА - Ако се двоумите кое решение е по-доброто за вас, попитайте сърцето си. В размисъл за бъдещите свои действия, ще получите импулс за работа.

ВЕЗНИ -  Интересът ви върху конкретна тема ще е провокиран от някого или нещо около вас. Ще се мобилизирате, за да овладеете информацията, дори ако се наложи за сметка на личното ви време.

СКОРПИОН - Ако овладеете напиращите у вас емоции и приемете обстоятелствата ще ви бъде по-лесно да се справите с тях. В състояние на стрес не бихте могли да сте си полезни, какво ли остава пък за хората около вас.

СТРЕЛЕЦ - Доволни ще останете от развитието на въпрос, свързан с работата ви. За много от вас тя е свършена, става въпрос за конкретна работа, на други им предстои.

КОЗИРОГ - Целите се високо, но денят не обещава високи резултати. Ще си бъдете повече полезни, ако тихо се съсредоточите върху преките си задължения и по-малко влизате в полезрението на началниците си.

ВОДОЛЕЙ -Ако очакванията ви, свързани с някого са по-големи от съществуващото положение, не губете кураж. Вземете инициативата в свои ръце, но бъдете внимателни.

РИБИ -Не бъдете скептично настроени към нечие предложение или идея. Мислете практично и ще откриете перспектива за себе си. Това ще свали от гърба ви голям товар и ще получите импулс за работа.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди