изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:33 EEST
ТРЕНЬОРЪТ НА КАЛИАКРА: “ИГРАЕМ САМО ЗА ПЪРВОТО МЯСТО”    
Спорт“Влизаме в турнира с една единствена цел – да завършим на първо място. Това ще ни даде възможност да получим виза за Суперлигата”, заяви треньорът на Калиакра Петър Дочев във връзка с започващия утре в Каварна финален турнир от Висшата лига при мъжете.


Домакините са убедително начело и сметките показват, че трябва чудо да стане, за да изпуснат възможността догодина да бъдат в мъжкия елит на България.
“За срещите в турнира няма да мога да разчитам на основния либеро Тодор Георгиев, който е контузен. В събота той ще претърпи операция. На него се надявам да разчитам за мачовете от турнира за Купата на България през април. Травма ще попречи и на Пламен Върбанов да влезе в игра. Имахме трима болни от грип, но вече се възстановиха. Няма да правим никакви сметки. Във всички срещи влизаме за победа и ще играем само за първото място”, каза Дочев. Той добави, че другата основна цел е класиране във финалната четворка за купата на страната. На четвъртфиналите каварненци посрещат на 13 април Арда и при победа ще се класират за ТОП 4 от 24 април, най-вероятно в София.     

Още спорт в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ТРЕНЬОРЪТ НА КАЛИАКРА: “ИГРАЕМ САМО ЗА ПЪРВОТО МЯСТО” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди