изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:50 EEST
ТРИМА ПИЯНИ - СПИПАНИ ПРЕЗ УИКЕНДА    
Ред и сигурностТрима водачи на леки автомобили, седнали зад волана след употреба на алкохол, са заловени от органите на реда през почивните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


Рекордьор е 27-годишният Ц. В. от Добрич. Той е спрян около 3.30 часа на 21 февруари по бул. "Добруджа" от автопатрул на Първо РУ. Ц. В. управлявал "Пежо 306". При извършената проверка за алкохол цифровият индикатор отчел 3.5 промила в издишвания въздух. С 1.37 промила пък е спипан да управлява "Фолксваген"-а си 26-годишният М. С. от Добрич. Той е спрян за проверка около 21.37 часа на 20 февруари в градския парк "Свети Георги". 
Пътно-транспортно произшествие предизвикал друг млад водач, седнал пиян зад волана. Инцидентът станал около 22.35 часа на 19 февруари на паркинга на ЖП гарата в Дончево. Лек автомобил “Ауди”, управляван от Й. В. /27/ от същото село, поради движение с несъобразена скорост, блъска спряно на паркинга “Ауди", като нанася материални щети. При проверка за алкохол на водача цифровият индикатор на техническо средство отчел 1.82 промила алкохол в издишвания от водача въздух.
И по трите случая се работи в условията на досъдебно производство. НДТ
 


Сходни връзки

ТРИМА ПИЯНИ - СПИПАНИ ПРЕЗ УИКЕНДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди