изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:09 EEST
ПОДГОТВЯТ ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗКЪРПВАНЕ НА УЛИЦИТЕ    
НовиниЗапочнала е подготовка на процедура за обществена поръчка за възлагане на изкърпването на улиците в Добрич, каза вчера кметът Детелина Николова.

Тя добави, че предстои да се одобри график за провеждане на процедурата.
Потребностите са много по-големи, защото има огромни поражения по уличната мрежа след минусовите температури тази зима, каза Д. Николова. Но, обясни, че предвидените средства за аварийни ремонти, които са заложени в бюджета,  са много малко. Единствено с тях могат да се изкърпват улици преди провеждане на процедура по ЗОП.
 


Сходни връзки

ПОДГОТВЯТ ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗКЪРПВАНЕ НА УЛИЦИТЕ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПОДГОТВЯТ ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗКЪРПВАНЕ НА УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-02-24 @ 18:49 EET
Да отиде кметицата и да види Стълбището до Летния театър! Някоя фирма си е оставила ръцете! Трябва да и се наложи наказание!!!!!!!!!
ПОДГОТВЯТ ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗКЪРПВАНЕ НА УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-02-24 @ 20:40 EET
ZA BOGA DOBRI4LII NE PLA6TAYTE DNAK MPS  -taya procedura ya znaem nyakoy pe4eli drug objalva -a dupkite stavat trapove i v kasna esen minavat nabarzo s edno malko valya4e i ot4itat deynost
ПОДГОТВЯТ ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗКЪРПВАНЕ НА УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-02-25 @ 10:26 EET
като се има впред вид кои са пък фирмите които ще кърпят улиците чакайте като си нямате работа  аз няма да си платя данъка на колата  защото не дупката да е затворена  оттчасти а улицата да е асфалтирана по европейски   кажете къде има улица в градът ни където да няма кал до колене ! А данеговорим че  пак копаят на центъра   все копаят и нищо неправят отбиват си номера както и за всичко останало в града!
ПОДГОТВЯТ ПРОЦЕДУРА ЗА ИЗКЪРПВАНЕ НА УЛИЦИТЕ
Автор: Anonymous да 2010-02-25 @ 14:56 EET

Първо трябва да използват материалите както се дават технологично не да си ги спестяват на половина и после студа бил причината.До кога питам ще се правят шмекерии и да се вземат парите на хората-къде е надзора в тези фирми -нямаго и те хляб ядът разбира се .


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди