изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:34 EEST
САМО ЕДНА ПОБЕДА ДЕЛИ КАЛИАКРА ОТ ВИЗА ЗА СУПЕРЛИГАТА    
СпортКалиакра победи Миньор (Перник) с 3:0 (25:23, 25:23, 25:18) гейма в третата среща от започналия в Каварна финален турнир на Висшата лига по волейбол за мъже.

Съперникът на домакините в борбата за елитната група, КВК Габрово (Габрово), стартира със загуба в днешната надпревара и вече изостава на 11 точки от лидера във временното класиране Калиакра. Така тимът от Каварна трябва да спечели само една победа от оставащите четири срещи, за да получи директната виза в Суперлигата.
Момчетата на Петър Дочев не започнаха по най-добрия начин двубоя. Те губеха в резултата и едва след второто техническо прекъсване успяха да изравнят. След това  Калиакра наложи инициативата в играта и затвори първия гейм с две точки аванс.
Втората част премина по същия сценарий до 14:14. После каварненци отново се мобилизираха и я спечелиха със същия резултат.
Най-силно играха каварненци в третия гейм, когато поведоха и не допуснаха да бъдат изненадани. Играха силно, постоянно и с лекота увеличиха преднината си на 7 точки. Последните две от тях дойдоха след грешки на перничани, без състезателите на Калиакра да докоснат топката

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

САМО ЕДНА ПОБЕДА ДЕЛИ КАЛИАКРА ОТ ВИЗА ЗА СУПЕРЛИГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди