изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:54 EEST
НАД 300 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА БЕЗПЛАТНИ ЗАКУСКИ В ОБЛАСТТА    
Образование311 975 лева са средствата за Добричка област за осигуряване на безплатни закуски за децата от предучилищните групи до четвърти клас. Данните са от сайта на образователното министерство. Парите са да периода до 31 май 2010 година.

Става дума за модул "Подпомагане храненето на децата от подготвителните групи в детските градини, децата от подготвителните групи в училище и учениците от 1 до 4 клас". Той е част от Националната програма за по-пълно обхващане на учениците в задължителна училищна възраст, която бе приета от правителството и е на стойност 30 милиона лева. Първият модул, освен осигуряването на закуски, предвижда още подпомагане на обедното хранене в държавните и общински училища, където е има целодневна организация на обучение и/или има възможност за столово хранене. Бюджетът на този модул е 20 милиона лева. Средствата за град Добрич са в размер на 142 351 лева.
Вторият модул по националната програма е с бюджет 10 милиона лева и с него ще се осигурява превоз за учениците в задължителна училищна възраст.
 


Сходни връзки

НАД 300 ХИЛЯДИ ЛЕВА ЗА БЕЗПЛАТНИ ЗАКУСКИ В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди