изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:58 EEST
ВУМК СТАРТИРА КАНДИДАТСТУДЕНТСКАТА СИ КАМПАНИЯ    
ОбразованиеНови британски специалности в България, 3-годишно обучение за степен "Бакалавър"

Кандидатстудентската кампания за настоящата година за Висше училище Международен колеж стартира с началото на кандидатстудентските борси, които от 25 февруари до 28 март ще се състоят в осем български града, включително и Добрич. Тази събота е първият приемен изпит във ВУМК. Желаещите да се явят имат тази възможност всяка последна събота на месеците до септември - освен в Добрич, така също в София, Бургас, Пловдив, Велико Търново и Варна, информират от висшето училище.  Кандидатстудентските изпити в колежа са безплатни, а документите се подават директно на сайта на висшето училище или на място.
От ВУМК припомнят, че български студенти могат да получат качествено образование, акредитирано не само у нас, но и във Великобритания, в амките на три години - каквато е системата на Острова. Това е възможно благодарение на партньорството на Международния колеж в Добрич с университетите от Великобритания - Уелски университет в Кардиф,  Университета в Бирмингам, Университета в Портсмут, както и други висши учебни заведения от цяла Европа.
Международният колеж е акредитирано висше учебно заведение, като в допълнение на българската има и британска акредитация от Уелския университет в Кардиф. Британците признават напълно учебните планове на специалностите, които при това се преподават изцяло на английски език тук в България. Такива специалности във ВУМК са "Хотелски мениджмънт", "Бизнес информационни системи", "Международен бизнес и мениджмънт". Поради големия интерес към възможността за британско образование в България , Уелският университет е в процес на акредитация на още една специалност във ВУМК - "Бизнес и мениджмънт", в която има възможност студентите да специализират в областта на финансите, търговията, човешки ресурси, бизнес право, икономика и др. След успешно преминат цикъл на обучение студентите на ВУМК в англоезичните специалности завършват с британска бакалавърска диплома от Университета в Уелс  в допълнение към българската, издадена от колежа.
 


Сходни връзки

ВУМК СТАРТИРА КАНДИДАТСТУДЕНТСКАТА СИ КАМПАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди