изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:01 EEST
СТАРТИРА НАЙ-ГОЛЯМАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА У НАС "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2010"    
Туризъм Вчера официално от зам.-министъра на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов бе открита най-голямата туристическа борса у нас "Ваканция и СПА Експо 2010", в която участие със свой щанд взема и община Каварна. От пресслужбата на общината съобщиха, че тази година в изложението Каварна поставя акцент върху културно-историческото наследство и рекреативния туризъм в региона.

 Борсата се провежда в НДК - София от вчера до 27 февруари. На самостоятелния си щанд, община Каварна предлага богат асортимент рекламни материали, разкриващи забележителностите на каварненския край. През трите дни на изложението, вниманието на посетителите ще бъде привличано от рекламни филми и записи на концерти, провели се в рок столицата на България. Желаещите да прекарат почивката си в района на общината, ще получават както информация за възможностите за настаняване в хотели, къмпинги и частни квартири, така и справка за културния и спортния календар на общината.
В двадесет и седмото издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2010” участват близо 350 туроператорски фирми, браншови организации и сдружения, десетки туристически комплекси и хотели, общини, специализирани учебни заведения, балнеоложки курорти и хотели и други. Освен от България, на изложението се представят и компании от още 20 страни, сред които Австрия, Гърция, Кипър, Италия, Турция, Тунис, Израел, Малта, Германия, Великобритания, Перу, Русия и други. За първи път участват фирми от Словения, Дубай, ЮАР и Доминиканска Република.
 


Сходни връзки

СТАРТИРА НАЙ-ГОЛЯМАТА ТУРИСТИЧЕСКА БОРСА У НАС "ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2010" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди