изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:30 EEST
ПЕСЕНТА ЗА СТОИЧКОВ ПРОСЛАВИ DJ VANN В ЕВРОПА    
КултураСтатия за песента "Tu parts" на студента от Добрич Иван Иванов подготвя "списанието за английски футбол FourFourTwo

Списанието за английски футбол FourFourTwo подготвя статия за Христо Стоичков и парчето "Tu parts" на студента от Добрич Иван Иванов, по известен като DJ Vann. То е провокирано от публикацията в световната агенция „Ройтерс” от 2 февруари. В нея се разказва, че хит в YouTube е станала песен по интервюто на българската футболна звезда Христо Стоичков. Песента съдържа фрази, взети от интервюто на Стоичков на английски език, което бившият нападател на националния отбор е дал на южноафрикански журналист. Преводът на някои от фразите предизвиква усмивки на лицата на българските фенове, пише Ройтерс. Изданието посочва, че българинът, който сега е треньор на южноафрикански тим, е  единственият българин, който някога е бил носител на Златната топка и се смята за най-известния българин в чужбина.  Ройтерс разказва, че на въпрос за познанията му по англйски език отговорът на Стоичков е бил, че не му пука.
Изданието разказва и за студента от Добрич Иван Иванов или DJ Vann, който е споделил, че изпитва огромно уважение към Стоичков.
Ройтерс напомня, че преди две години България имаше друг голям хит в YouTube – песента на кандидатската за „Мюзик Айдъл” Валентина Хасан, която е имала над 13 милиона посещения. 
Ето какво сподели за НДТ студентът от Добрич, който  превърна Камата в музикална звезда:
- Кой е най-известният в момента DJ Vann?
- Аз съм Иван Иванов. На 19 години съм и съм от Добрич. Студент съм за първа година в Стопанска академия  "Д. А. Ценов" в Свищов.
- Защо реши именно интеpвю на Христо Стоичков да използваш за хитовото си парче?
- Защото ми направи впечатление и ми хареса произношението му на английски език. Реших, че ще се получи интересно, ако се сложи за вокал на песен.
- Как очакваш да реагира на парчето? Имаш ли информация дали вече го е слушал?
- Не се е свързал с мен и не очаквам да го направи. Надявам се да реагира с чувство за хумор. Нямам информация дали го е слушал, но като имам предвид, че парчето беше излъчено и в новините на „Нова телевизия” и БТВ, предполагам че няма как да не е стигнало вече и до него.
- Успехът на  "Tu Parts" кара ли те да мислиш за други подобни?
- Да, имам някои идеи за в бъдеще. Но ще видим как ще се развият нещата. Засега времето ми минава главно в учене за изпити. Може би, като приключа с тях, ще се захвана да направя нещо ново.
- Кои са личнoстите, с чиито изказвания би поработил, за да се превърнат в музикални хитове? Би ли направил парче с изказвания на Бойко Борисов, например?
- Точно с Бойко Борисов ... едва ли. А и той вече присъства в песни на Ъпсурт , така че няма да е толкова оригинално. Други известни личности не са ми привличали по този начин вниманието засега.
 


Сходни връзки

ПЕСЕНТА ЗА СТОИЧКОВ ПРОСЛАВИ DJ VANN В ЕВРОПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди