изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:59 EEST
Арестуваният с дрога експерт в ДФ “Земеделие” К. Боздев с дебело досие    
Ред и сигурностЕкспертът в отдел “Прилагане на схеми и мерки за подпомагане” към областната служба Държавен фонд “Земеделие” - Благоевград Калин Боздев, който, както съобщи вчера “Струма”, бе задържан с марихуана в парк Бачиново на 18 февруари, е криминалнопроявен, съобщиха от Областна дирекция на МВР в Благоевград. Боздев и партньорът му Борислав Розев, с когото бяха арестувани, са станали обект на наблюдение, коментарите по техен адрес изпълниха интернет форумите.

Гражданин пише на сайта на “Струма”, че прякорът на Боздев е Банано. Той гравитирал около Гурвите, от години бил кадър на ексшефа на ДФ “Земеделие” Найла Салих, назначен с протекциите на ДПС. Други коментари го свързват с арестувания преди дни в Гоце Делчев шеф в Министерството на транспорта Багрян Кавалов, който е свързан с нарконал през България за Гърция.

Вчера отново потърсихме за коментар на информацията за ареста на Боздев прекия му началник Георги Качев. На телефона в Разплащателната агенция на държавен фонд “Земеделие” ни съобщиха, че директорът е излязъл в болнични. Свързахме се с г-н Качев на мобилния му телефон, но противно на очакването, че ще коментира действията на криминалнопроявения негов подчинен и факта, че ден преди това бе информиран и помолен за коментар, г-н Качев отказа да изрази позиция по случая. Той съобщи само, че е уведомил ръководството в София. В същото време г-н Качев се обърка и заяви, че не е имал информация за служителя си. ж

http://www.struma.com

 


Сходни връзки

Арестуваният с дрога експерт в ДФ “Земеделие” К. Боздев с дебело досие | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Арестуваният с дрога експерт в ДФ “Земеделие” К. Боздев с дебело досие
Автор: Anonymous да 2010-02-27 @ 17:27 EET
не се учудвам в кого са наркотиците навсякаде но сам сигурен че ще намерят някой който да го отнесе !Пдздрави на полицаите !

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди