изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:01 EEST
ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА СПЕЧЕЛИ ЗЛАТО В БУРГАС    
СпортСъстезателките на "Изида" Габриела Петкова и Гергана Желева спечелиха злато и бронз на проведения в Бургас регионален турнир по тенис на корт за момичета и момчета до 10-годишна възраст.

 В първата си среща от груповата фаза Габриела Петкова отстъпи с 4:6 на Андрея Траева от Бургас. В останалите си мачове обаче нашето момиче не даде нито гейм на представителките на домакините - последваха безапелационни победи с по 6:0 над И. Михайлова и А. Пенкова.
До полуфинал стигна и другата представителка на Добрич - Гергана Желева, която в тази фаза на надпреварата отстъпи с 0:6 на Гариела Петкова. В груповата фаза Гергана надигра последователно Н. Стоянова с 6:1, М. Христова с 6:1 и Д. Георгиева с 6:2 и заслужено спечели бронзовия медал.
Изключително оспорвано протече мачът за първото място между Габриела Петкова и А. Траева. Добричлийката губеше с 2:5, но прояви характер и вкара мача в тайбрек. В него състезателката от Бургас поведе с 6:1 и само една точка я делеше от първото място. Габриела обаче отново направи фантастичен обрат и спечели срещата със 7:6 гейма.


 


Сходни връзки

ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА СПЕЧЕЛИ ЗЛАТО В БУРГАС | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ГАБРИЕЛА ПЕТКОВА СПЕЧЕЛИ ЗЛАТО В БУРГАС
Автор: Anonymous да 2010-03-03 @ 17:31 EET
Браво,Габи!Браво Гери!Поздравления за успеха!Радваме се за вас и ви желаем нови успехи!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди