изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:52 EEST
ВТОРИЯТ ТИМ НА ДОБРУДЖА 99 ОПРАВДА ОЧАКВАНИЯТА НА НИКОЛАЙ ЯНКОВ    
СпортМариета Колева и Йордан Андреев от клуб Добруджа 99 завършиха на седмо място при жените и младежите в държавното първенство по кънтри крос в Луковит. Двамата изминаха по 8 километра.

При девойките до 23 години Детелина Илиева също се класира седма. Тя измина 6 километра, като веднага след нея финалната линия пресече съотборничката й Теодора Ангелова. Ваня Банкова завърши 16-а при девойките старша възраст, а Севги Ахмед и Божидара Маринова се наредиха на 9 и 11 място след 3-километрово бягане в младшата възраст. Илияна Стойчева е 19-а от 50 участнички при момичетата до 16 години, които преодоляха дистанцията от 2 км.
"Доволен съм от представянето на състезателите, защото тръгнахме от Добрич късно в съботния ден и пристигнахме в Луковит в 5 часа в неделя сутринта. Лекоатлетите застанаха на старт след тежкото и изморително пътуване и успяха да направят добри бягания. Оправдаха очакванията ми за добро представяне. Мога да кажа, че това беше втория отбор, с който участвахме. Най-добрите от клуба се готвят за предстоящите големи стартове" - заяви треньорът на добричкия тим Николай Янков.


 


Сходни връзки

ВТОРИЯТ ТИМ НА ДОБРУДЖА 99 ОПРАВДА ОЧАКВАНИЯТА НА НИКОЛАЙ ЯНКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди