изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:07 EET
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ ВЧЕРА ПОСКЪПНАХА АВТОБУСНИТЕ БИЛЕТИ    
ЛюбопитноОт вчера фирма "Пътнически превози" в Добрич увеличи цените на билетите за автобус. Те поскъпнаха с около 30 процента и от 30 стотинки станаха 40 стотинки. Увеличенията на цените на горивата и инфлацията са причините за увеличението, което е първо от октомври 1998 г., обясни управителят на фирмата Валентин Василев. Поскъпват само билетите за градските автобуси.


СЕМЕЙНА СВАДА ЗАВЪРШИ С... УБИЙСТВО

Сигнал за починал в болницата 53-годишен мъж е подаден от Съдебна медицина на 28 февруари, съобщиха от полицията. Мъжът е постъпил за лечение с три счупени ребра и фрактура на ключицата. По първоначална информация, той паднал по стълбите на къщата си. По-късно станало ясно, че е блъснат от 29-годишния Сашо К., който бил син на жената, с която 53-годишният мъж живеел на семейни начала. Това станало след семеен скандал. По всяка вероятност мъжът е починал от белодробна тромбоемболия, причинена от травмата в ребрата.
НДТ - 2 март 2000 г.
 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ОТ ВЧЕРА ПОСКЪПНАХА АВТОБУСНИТЕ БИЛЕТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди