изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:51 EEST
ПОЩИТЕ ПРОВОКИРА МЛАДИТЕ ДА РАЗСЪЖДАВАТ ЗА СПИН    
НовиниСтартира 39-ият епистоларен конкурс, който се организира ежегодно от международното бюро на Всемирния пощенски съюз, където членуват и “Български пощи” АД.

Конкурсът е за подрастващите, като неговата цел е да мотивира младите да водят и писмовна кореспонденция. Това обясниха от местното подразделение на пощите в Добрич. Самата надпревара протича в два етапа - първият е национален, а вторият - международен, в който участват избраните от националните конкурси на страните-членки на Всемирния пощенски съюз писма. Международният епистоларен конкурс се провежда през месец май, със съдействието на ЮНЕСКО.
Тази година темата на епистоларната надпревара е “Напишете писмо до някого, за да обясните защо е важно да се говори за СПИН и как можем да се предпазим от болестта”. В конкурса могат да участват ученици от 8 до 15 години. Международното бюро на ВПС приема само по едно писмо от всяка пощенска администрация, т.е. не се приемат писма от отделни училища или от индивидуални участници.
Желаещите да се включат в конкурса трябва да изпратят своите писма най-късно до 31 март т.г. на адрес: „Български пощи” ЕАД, отдел „Маркетинг и реклама”, ул. „Акад. Стефан Младенов” №1, бл. 31, 1700 София. От “Български пощи” добавят, че писмото, което спечели първа награда, ще бъде преведено и изпратено за участие в международната надпревара на Всемирния пощенски съюз, като победителите ще получат медали от съюза и други награди.
 


Сходни връзки

ПОЩИТЕ ПРОВОКИРА МЛАДИТЕ ДА РАЗСЪЖДАВАТ ЗА СПИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди