изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:19 EEST
Марин обвини министър, че прикривал далавери    
Новини
Арестът на Стефан Николов  е едно много неприятно събитие, с негативни последици, което ще урони престижа на институцията "българско гражданство“ и на българската държава.


Това заяви вицепрезидентът Ангел Марин по време на честванията за 3-ти март на вр. Шипка. Той допълни, че на седмица се отхвърлят по 100-150 молби за българско гражданство заради подправени документи. "В желанието си да ускоряваме процедурата, не трябва да допускаме такива грешки“, заяви той и допълни, че в момента за разглеждане чакат още около 47-50 хиляди молби за българско гражданство.

На Шипка Марин недвусмислено заяви, че министъра за българите в чужбина Божидар Димитров пазел аресутвания главен секретар на Държавната агенция за българите в чужбина Стефан Николов., като допълни, че при голямото прочистване на Агенцията, самият той бил учуден, че двама души остават на поста си. "Разбрах, че за съжаление за това да бъдат оставени тези двама души има намеса от хора, които стоят над нея (бел. авт. Райна Манджукова- председател на Държавната комисия за българите в чужбина). Хора, които са й забранили да ги пипа“, каза още Марин. На въпрос за кого говори, той заяви,  "говоря за този, който й е началник-Министър Божидар Димитров.

"Когато един човек иска да се омаскари, той трудно може да бъде спрян.“, е отговорът на вицепрезидента по повод скандала с обвиненията на министъра на финансите срещу президента Георги Първанов. Марин определи случилото се като "прекалено болни амбиции, прекалено голямо желание да бъде в центъра на вниманието. Да печелиш авторитет като оплюваш държавния глава, е позорно“, заключи той. дир.бг
 


Сходни връзки

Марин обвини министър, че прикривал далавери | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди