изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 09:57 EEST
ИЗДИРВАТ УБИЕЦ, ОТВЛЯКЪЛ ВЪВ БТОРНИК 16-ГОДИШНА УЧЕНИЧКА    
Ред и сигурност
Опасен рецидивист отвлякъл посред бял ден вчера 16-годишната Малина Т. от врачанското село Оходен. Излежаващият в момента 17-годишна присъда за убийство Мирослав Василев Митев причакал момичето пред средищното училище в съседното село Баница, натикал го в кола и подал газ.


Пандизчията похитил ученичката към 14 ч., когато тя излязла от школото и чакала автобуса да се прибере. Към 16.50 ч. вторият й баща Петър Василев подал сигнал за отвличането в полицейския участък на кв. "Дъбника" във Враца.

Оттогава ченгетата са на крак и издирват под дърво и камък похитителя, който е обявен за национално издирване. Рецидивистът е брат на пастрока на момичето. Той е пуснат от врачанския затвор на 9 февруари за лечение в София. Лекарската комисия е излязла с решение, че е необходимо прекъсване на присъдата му по медицински причини.

Въз основа на докторския документ убиецът е пуснат от окръжния съд във Враца. Остават му да излежи още две години от присъдата, съобщи шефът на мястото за лишаване от свобода Ангел Кабатлийски.

Преди години рецидивистът два пъти е бягал от затвора. Първият път все пак доброволно се е върнал. Вторият обаче, излязъл за погребението на майка си и забравил да се върне зад решетките и се наложило да го търсят шест месеца, докато го открият в село Рогозен.

През това време той се развилнял като сводник, насилвал момичета да проституират по магистралите.

На тръни сме, това е зъл престъпник, който или е изнасилил племенницата си или я е продал, притеснява се кметът на Оходен Тодор Тодоров. Той разкри, че не си е лягал цялата нощ и се опитва с каквото може да съдейства на полицията.

www.standartnews.com
 


Сходни връзки

ИЗДИРВАТ УБИЕЦ, ОТВЛЯКЪЛ ВЪВ БТОРНИК 16-ГОДИШНА УЧЕНИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди