изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:14 EEST
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...    
Парламент

Председателят на парламента Цецка Цачева призова депутатите да се откажат доброволно от увеличението на заплатите си за първото тримесечие на 2010 г., щом темата е предизвикала обществен интерес. Цецка Цачева направи специално изявление в Народното събрание по повод на изказване на независимия депутат Яне Янев.



Вчера лидерът на РЗС Яне Янев заяви, че на 19 февруари Цачева чрез заповед е увеличила заплащането си с 55%, на заместниците си - с 45%, на председателите на постоянни комисии – с 35%, на заместник-председателите на постоянни комисии – с 25%.

Цачева обясни , че депутатската заплата не е фиксирана, а зависи от средномесечните възнаграждения в обществения сектор.

Тя категорично отрече твърденията за "увеличение в пъти" на заплатите на депутатите и допълни, че повишение има, но то е 111 лв. за всеки един от първите три месеца на 2010 г. , което е съобразено с данните на НСИ.

Пред журналисти председателят на НС обясни, че възнаграждението на депутатите се определя от парламентарния правилник.

Тя прочете част от него, според която председателят на Народното събрание получава месечно възнаграждение с 55% по-високо от основното месечно възнаграждение на народен представител, което възлиза на три средни работни заплати за обществения сектор съобразно данни на НСИ.

В отговор на въпрос Цачева каза, че месечното й възнаграждение е 3576 лв., а на народен представител - 2307 лв., като се предвижда процентно увеличение, ако депутатът е в ръководството на парламента или на комисия в НС.

Въпросът за депутатските заплати ще бъде обсъден на председателския съвет на 10 март, посочи Цачева.

Много от народните представители смятат, че трябва да се направи сериозен дебат по темата за увеличението на възнагражденията на парламентаристите.

Трябва да се създаде такава система, при която като не растат заплатите в бюджетния сектор да не растат и заплатите на народните представители, каза съпредседателят на ПГ на "Синята коалиция" Мартин Димитров.

Според него такъв принцип ще бъде стимул за депутатите да работят повече, така че да растат всички заплати, за да се увеличават и техните възнаграждения.

Съпредседателят на "Синята коалиция" посочи, че трябва системата да е и такава, че да стимулира хора с образование, опит и експертиза да стават народни представители, за да носят полза на обществото, а не в парламента да влизат хора без работа.

Като председател на партия моята цел е да събера най-грамотните българи, а в момента имам сериозни проблеми, защото част от депутатите на СДС заявяват, че им е намаляла заплатата, влизайки в парламента, каза Димитров. Той добави, че в момента заплатите на депутатите са нормални.

Камен Костадинов от ДПС предположи, че депутатите ще постигнат консенсус дали да бъдат замразени заплатите им в момента. Ако ви кажа, че аз съм "за", ще прозвучи популистки, допълни той.

Костадинов все пак подчерта, че решението за възнагражденията на народните представители трябва да бъде взето от председателския съвет на НС, където участват представители на всички парламентарни групи. По думите му трябва да има съпричастност в условията на криза.

Съпредседателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев призова всички ведомства да съкратят бюджета си, фонд "Работна заплата".

Това, че на някого му е увеличено възнаграждението, означава, че той ще върши по-добра работа, особено ако поеме и функциите на съкратен служител, отбеляза той.

Цецка Цачева взема 3576 лв., извади заплатите в парламента    

Простият депутат с 2307 лева, шефовете на групи - с 35 на сто отгоре

plovdiv-online 

ImageОсновното възнаграждението на председателя на парламента Цецка Цачева е 3576 лева, а на редови депутат - 2307 лева.

Това стана ясно, след като Яне Янев обвини Цачева, че си вдигнала заплатата с 55 на сто.

Цачева обаче се позова на член 5 от Правилника за дейността и организацията на депутатите, според който народните представители получават основно месечно възнаграждение колкото три средномесечни заплати на наетите лица в обществения сектор.

Заместник-председателите на парламента вземат 45 на 100 по-високо възнаграждение от заплатите на депутатите.

 Председателите на парламентарните групи пък прибират с 35 на 100 по-високи заплати, заместник-председателите на комисии с 25 на 100, членове на постоянни комисии - с 15 на 100 и парламентарни секретари - с 10 на 100.

Янев: Цецка Цачева си вдигна заплатата с 55%

ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЖАЛБИ ЗА НЕПЛАТЕНИ ЗАПЛАТИ

С 14 НА СТО ПО-МАЛКО ДОБРУДЖАНЦИ РАБОТЯТ

ВАЛЯТ ЖАЛБИ ЗА ЗАБАВЕНИ ЗАПЛАТИ

Гърция въстана

БЕЗ ЗАПЛАТИ НА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА

ТАКСАТА ЗА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА В ДОБРИЧ СТАНА 50 ЛЕВА

БЛИЗО 200 000 ЛЕВА ЗАБАВЕНИ ЗАПЛАТИ СА ИЗПЛАТЕНИ ПРЕЗ ЯНУАРИ

 


Сходни връзки

ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ... | 27 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 15:39 EET
Чак пък такава наглост не вярвах че има.Забавиха мизерните детски надбавки,пенсиите нямат увеличение,да не говорим ,че няма ДКЦ в страната ,което да е получило парите си за януари ,съответно няма и заплати .
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 15:40 EET
Нищо ново. Заглавието от НДТ ли е?
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 15:50 EET

Споко, хора, Бойко няма да допусне подобна гавра. Ще преразгледат парламентарния правилник и ще решат справедливо. Досегашните гьотверени си траеха, но вече е друго!!! ДРУГО Е!

ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 16:06 EET
в европейския  няма  дялба  за детцки надбавки  само тук  някои деца  вземат а други не според дохода  а  нали  децата  са  навсички  с какво  еднато  дете  е поразлично  от  другото  или  на  депутатите децата те влизат ли в числото да не получават детцки  ако родителите  и двамата  работят и дохода им надхвърля допустимото  децата не получават  ами  нали  тези  хора  плащат данъците си  и плащат за коефициент за  безработните  или само циганите  неграмотните  трябва да получават  !
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 16:24 EET
Г-ЖА ЦАЧЕВА, така  ли се решават проблемите на държавата знае се,че ситият никога не вярва на гладния,ама много бързо огладняхте бе, ами ако сте безработна и не получавате абсолютно нищо, защото сте на 56г никъде не се класирате за работа и платената ви борса е изтекла Какво да правим ние не си ли задавате въпрос и за нас да направите нещо например да предложите закон да пенсионирате ВЕДНАГА ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ , ТАКИВА КАТО НАС НАД 56 НИ СЪКРАЩАВАТ  ОСОБЕНО В ЧАСТНИТЕ ФИРМИ ЗА ДА ИЗМРЕМ В НЕМИЛОСТ В ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ ОТ ГЛАД И БОЛЕСТИ.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ И ВИЕ СКОРО С ТАЗИ ПОЛИТИКА ДА МИСЛИТЕ ЗА СЕБЕ СИ И ЕДИНСТВЕНО ЗА СОБСТВЕНОТО СИ МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ ЩЕ СЛЕЗЕТЕ ОТ ТРОНА И ЩЕ СЕ ОЗОВЕТЕ ПРИ НАС ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ И РАБОТА  С ПРЕДИМСТВО НА ЖЕНИТЕ НА 56ГОДИНИ.ВЪВЕДЕТЕ ГЛОБИ ЗА ВСИЧКИ ЧАСТНИ ФИРМИ КОИТО ОСИГУРЯВАТ РАБОТЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ С 50 000ЛВ ЗА ДА МОЖЕМ И НИЕ КАТО БЕЛИ ХОРА ДА СЕ ПЕНСИОНИРАМЕ.ИСКАМЕ РАБОТА  ВЕДНАГА С ПРЕДИМСТВО В БЮРОТО ПО ТРУДА НАПРАВЕТЕ ТОВА И ЩЕ ПОМОГНЕТЕ КАКТО НА НАС ТАКА  И НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И НА СЕБЕ СИ, ЧЕ ВИЕ СТЕ ДАЛА НЕЩО  ЗА БЕДСТВАЩИТЕ ЖЕНИ НА 56Г ОСИГУРЕТЕ НИ ПЕНСИОНИРАНЕ, А ПОСЛЕ КОЙТО МОЖЕ ДА РАБОТИ МУ ДАЙТЕ ПРАВО НА ПОЧАСОВА РАБОТА НИЩО ПОВЕЧЕ И ТО ДА НЕ БЪДЕ В СЪЩАТА ФИРМА, ИНАЧЕ ЕФЕКТА Е НИКАКЪВ, ЗАЩОТО ВЗЕМАТ СЪЩИТЕ ХОРА НА РАБОТА.
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 16:48 EET
http://publikuvai.com/bg/forum/topic/800-.html
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 18:46 EET
Какво ще направи Борисов, ми те нали са от неговите!
Срам и позор!!!
Какво било то там едни 111 лв., ей ало опомнете се някой работят къртовски за тези пари, а за вашите хиляди левове заплати естествено, че са нищо. Ако имате съвест ще спрете това безочие и вашата заплата да стане фиксирана, като на всички честно трудещи се, а не да обяснявате с какъв процент била вързана.
Няма да има управия нашата държава, докато власт имащите си гласуват безбожни заплати, а на болните им режат парите за лекарства.
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 19:15 EET

тия там  в парламента  дано  гръм  ги  удари   ама  да  са  всичките  заедно   и  един  да  не  остане !  Хайдуци ! ЕВРОПЕЙСКИЯ  ПУСНА  парите  и  ейги  увеличиха си заплатите  че няма  да  крадем ли  ще  крадем  и  още  как !

ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 19:39 EET
Г-Н БОРИСОВ, ДАНО НЕ СИ ХАБИМ НАПРАЗНО СЛОВАТА И НАШИТЕ ПОСЛАНИЯ СТИГНАТ ДО ВАС,ЗАЩОТО ЗА НАС ДОБРИЧЛИИ БОГ ВИСОКО ЦАР ДАЛЕКО, ЧАСТНИТЕ ФИРМИ ЕДНО СИ ЗНАЯТ ЕДНО СИ БАЯТ,НАД 50г ХОРАТА НЯМАТ ШАНС ЗА РАБОТА НИКЪДЕ, СТРОИТЕЛНА ФИРМА ДЪРЖИ ПЕНСИОНЕРИ НА РАБОТА КАТО ГИ ОСИГУРЯВА И ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,ДОКОГА ЗАЩО СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО НЕХАЕ  КРИЗА Е ЕДНО ГОЛЯМО  БЕЗУМИЕ Е ПЕНСИОНЕРИТЕ ДА РАБОТЯТ,А НИЕ 50г ДА СТОИМ НА СТУД В КЪЩИ   ЕДИНСТВЕНО ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ  ВЕДНАГА ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ, КАТО  СЕ ГЛАСУВА  ЗАКОН В ПАРЛАМЕНТА ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ВСИЧКИ ПЕНСИОНЕРИ ОТ РАБОТА МОЖЕ ДА ИМ СЕ ПРЕДЛОЖИ ПОЧАСОВА РАБОТА И ТО В ДРУГА ФИРМА , А НЕ ВСЪЩАТА ЗАЩОТО СЕ НАЕМАТ СЪЩИТЕ ХОРА И ПРОДЪЛЖАВАТ ДАЛАВЕРИТЕ ИМ С ШЕФА,СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС ЗАЛОЧВАТ,ВЪВЕДЕТЕ ГЛОБИ ЗА ТЕЗИ КОИТО НАЕМАТ ПЕНСИОНЕРИ НАПЪЛНЕТЕ ХАЗНАТА ДАЙТЕ НИ ШАНС ДА РАБОТИМ И СЕ ПЕНСИОНИРАМЕ КАТО БЕЛИ ХОРА.
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 10:14 EET
дано господ ги накаже тия гадове мръсни,дето ограбиха България и хората като пенсионери,майките/с тези семейни "помощи-трохички" и останалите безработни-обречени на пълна гладория....дано и тези от парламента да останат гладни и жадни-дано господ ги накаже-мръсници долни нищожества....чумата да ви изяде дано....
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 10:15 EET
АКО СТЕ УМНИ ГОСПОДА УПРАВНИЦИ, НАПРАВЕТЕ ТАКА , ЧЕ ДА ЗАРАБОТИ  ЛЕКАТА И ТЕЖКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ ! САМО ТОГАВА ЩЕ ИМА ОТКЪДЕ ДА СИ УВЕЛИЧАВАТЕ ЗАПЛАТИТЕ, А ХОРАТА ДА ЖИВЕЯТ ПО-СПОКОЙНО.  И СЪВСЕМ ВЯРНО Е ,ЧЕ ТЕЗИ КОИТО СА  НА ПЕНСИЯ,Е РЕДНО ДА СИ СТОЯТ У ДОМА , ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ ЗА ДРУГИТЕ КОИТО НЯМА НИКАКЪВ ДОХОД СА БЕЗ РАБОТА! И НАЙ-ТЪПИЯТ ЩЕ ГО РАЗБЕРЕ. 
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 10:51 EET
Не вярвайте на слухове, невиждате ли ,че се започнаха проверки навсякъде кой кръде кой къкво участие има във кражбите - искаме веднага да разтреляме виновните.Доказателства и съд всичко ще си дойде на място!
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 10:58 EET
Били само 111 лева добавките.Абе,мръсници гнусни,нима не знаете,че огромна част от българите живеят само с тия пари -това са пенсиите на ограбените от вас и предшествениците  ви пенсионери.Те строиха България , а вие 20 години я продавахте и прибирахте парите.За вас трябва съд и затвор, а не ИНДЕКСАЦИЯ на всеки 3 месеца.Не знаете ли,че българите изпитват люта ненавист  към тази институция и че опъвата до скъсване нервите ни.
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 13:22 EET
строгата ейрархия  е в големите  всичко  идва  от  митническа администрация  колко са отчели  г-н Дянков  и колко са откраднали   после  идва ред на данъчна  администрация  в Добрич там пък какви игри  се  въртят  свят ще  ви  се  завие  всички те държат  постовете през всички тези  год  като  си менят  партиите  и постовете  помислете  над всичко  това  кой  къде  е  бил  и какъв пост е заемал   а да не говорим  че шепа  ганкстери  са  им   подчинени  супили своята  недосегаемост !
Не чакай милост от кан***и
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 17:03 EET
Да се вдигнем да ги изметем!
МИЛОСТ ОТ ТИЯ НЯМА
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 17:31 EET

Наистина, спасението е БУНТ - МИРЕН И ВСЕНАРОДЕН - не за пореден "спасител", а за пряка власт на гражданите с всички възможни права за контрол във всички власти - законодателна, изпълнителна, съдебна и медийна. Право да свикваме референдуми /сега спънато и орязано/, право на отзоваване, пряк избор на съдии, прокурори, началници РПУ, реален достъп до цялата публична информация, право да свикваме КС, много повече съдебни заседатели по жребий, достъп до ефира в публичните медии и мн. други все такива ХУБАВИ ПРАВА за пряк контрол и участие във властта.

Не викай "Амин", ами прави групи за връзка - за общи действия при общи искания преди всякакви партии!  До кога ще чакаме все някой друг да ни освобождава? За кординация давай своя е-мейл - всеки е апостол и всеки е център, войводи няма  julii@top.bg

МИЛОСТ ОТ ТИЯ НЯМА
Автор: Anonymous да 2010-03-05 @ 19:53 EET

Цецкеее,Цецке нищо не става от тебе.

ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 10:21 EET
то пък щото става нещо и от другите  банда крадци събрани на едно място  !
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 10:53 EET

Хаха... Когато можеше да се жмока потребителски кредит на воля и когато много българи се правиха, че работят, хич на никого не правеше впечатление депутатите какви заплати си гласуват. 

За мен основен проблем в обществото е завишената самооценка на човеците. Инак в начина на мислене на депутати и безработни няма никаква разлика. Ако си сменят местата - нищо няма да се промени, освен имената. :-)))

ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 12:01 EET
Не слагай всички под общ знаменател защото не е така. Вярно че има и такива но те и тогава се правеха че работят и сега пак.Но в нашата страна всеки помага на куция кон а на здравия товари колкото си иска а парите еднакви.
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 12:59 EET
РАБОТАТА , ДНЕС Е В ТОВА,ЧЕ КУЦИТЕ  КОНЕ      В БЪЛГАРИЯ ГИ У Б И В А Т     И ВНАСЯТ ОТВЪН!
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 17:29 EET
Вярно е убиват куците коне, т. е. БЕЗРАБОТНИТЕ в ПРЕДПЕНСИОННА ВЪЗРАСТ,НАПРАЗНО  ИМ СЕ ДОВЕРИХМЕ НА ГЕРБЕРИТЕ И ТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СЕБЕ СИ КАК ДА СИ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ, БЕЛЯ СИ ВЗЕХМЕ НА ГЛАВИТЕ,СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ И ТЕХНИЯ РЕД, МЕТЛАТА НА НЕДОВОЛСТВОТО СЪВСЕМ СКОРО ЩЕ ГИ ИЗЧИСТИ ОТ ХОРИЗОНТА НА БЕЗУМНИТЕ УПРАВНИЦИ-КУЦИ КОНЕ!
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 17:43 EET

ТЕ СА  ТОЛКОВА  ГЕРБЕРИ     КОЛКОТО  АЗ   минзухар   !

ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 18:20 EET

Доверие всекиму! Вересия никому!

ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-06 @ 19:05 EET
Връх на цинизма е,че всеки десети българин живее на верисия, кел файда, че ни имат доверие,като нацията с тази социална политика е обречена на геноцид!
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 15:27 EET
Ами избирите си пак тази кметица и ще ходим всички да ровим по кофите за боклук, белким намерим нещо за ядене. Не виждате ли, че ни разсипа града - всичко продаде, всичко опропасти тази некадърница селска!
ВРЪХ НА ЦИНИЗМА ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА - ДЕПУТАТИТЕ СИ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ, ПЕНСИОНЕРИ И МАЙКИ ДА ГО ДУХАТ...
Автор: Anonymous да 2010-03-07 @ 17:48 EET
ЦЕЦКА ВЕЧЕ СЪС 6000 И КУСУР ВG ЛЕВА, А НИЕ ДА ГОНИМ МИХАЛЯ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ,НЕ СИ ПРАВЯТ ДОРИ ТРУДА ДА ЧУЯТ, ИСКАНИЯТА НИ. ГОСПОД ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди